To you – книгата, която може да бъде прочетена само след топло докосване

551
To you – книгата, която може да бъде прочетена само след топло докосване
Spread the love

Авторът Yiota Demetiou представи книгата си “To you”, която може да бъде прочетена след докосване от топла човешка ръка. Главната тема в нея са мистериите на човешките взаимоотношения, любовта, привързаността, загубата и обичта.

За целта авторът събира над 200 неизпратени писма, създадени по време на артистични пърформанси в Кипър и Бристол.

 

To you - книгата

Книгата с размер А5 е покрита с черно термохроматично мастило. По този начин непубликуваните лирични писма остават скрити, докато не бъдат изложени на топлината от човешкото тяло. За изработването е използван ситопечат, въпреки че първото копие е направено изцяло ръчно от автора върху рециклирана хартия.

Изданието е в тираж от 150 броя, които се продават в Кипър и Великобритания на цена от 75 паунда. Всяка книга е опакована в специална кутия с писмо как читателят да се грижи за самото издание и саморъчно подписана картичка от автора.

Вижте повече в следващото видео:

Текста написа: Антон Даскалов
Източник: to-you.live

Име: Антон Даскалов

Бакалавър по телекомуникации в Нов Български Университет, а също и бакалавър по Икономика с профил Бизнес администрация. Практик с над 10 годишен опит в сферата на офсетовия печат и номерацията. Въвежда дигиталния печат в портфолиото на офсетовата печатница Оптимал принт. В момента - технолог дигитален печат и фото ентусиаст с добро портфолио.

http://antondaskalov.photography/