To you – книгата, която може да бъде прочетена само след топло докосване

534
To you – книгата, която може да бъде прочетена само след топло докосване
Spread the love

Авторът Yiota Demetiou представи книгата си “To you”, която може да бъде прочетена след докосване от топла човешка ръка. Главната тема в нея са мистериите на човешките взаимоотношения, любовта, привързаността, загубата и обичта.

За целта авторът събира над 200 неизпратени писма, създадени по време на артистични пърформанси в Кипър и Бристол.

 

Книгата с размер А5 е покрита с черно термохроматично мастило. По този начин непубликуваните лирични писма остават скрити, докато не бъдат изложени на топлината от човешкото тяло. За изработването е използван ситопечат, въпреки че първото копие е направено изцяло ръчно от автора върху рециклирана хартия.

Изданието е в тираж от 150 броя, които се продават в Кипър и Великобритания на цена от 75 паунда. Всяка книга е опакована в специална кутия с писмо как читателят да се грижи за самото издание и саморъчно подписана картичка от автора.

Вижте повече в следващото видео:

Текста написа: Антон Даскалов
Източник: to-you.live

Име: Антон Даскалов

Професионален опит: Бакалавър по телекомуникации в Нов Български Университет. Предстои му да се дипломира и по втора специалност – Икономика. Мениджър Маркетинг и продажби в печатница Оптимап принт. Има над 10 годишен опит в сферата на офестовия печат и номерацията. Преди три години въвежда дигиталния печат в портфолиото на Оптимал принт и е отоговорен за развитието на продуктите и услугите, свързани с него. Списва фирмения блог на Оптимал принт и следи всички новости в областта на печата.

В свободното си време: спортува и списва личен блог по актуални обществено значими теми.