To you – книгата, която може да бъде прочетена само след топло докосване

597
To you – книгата, която може да бъде прочетена само след топло докосване

Авторът Yiota Demetiou представи книгата си “To you”, която може да бъде прочетена след докосване от топла човешка ръка. Главната тема в нея са мистериите на човешките взаимоотношения, любовта, привързаността, загубата и обичта.

За целта авторът събира над 200 неизпратени писма, създадени по време на артистични пърформанси в Кипър и Бристол.

 

To you - книгата

Книгата с размер А5 е покрита с черно термохроматично мастило. По този начин непубликуваните лирични писма остават скрити, докато не бъдат изложени на топлината от човешкото тяло. За изработването е използван ситопечат, въпреки че първото копие е направено изцяло ръчно от автора върху рециклирана хартия.

Изданието е в тираж от 150 броя, които се продават в Кипър и Великобритания на цена от 75 паунда. Всяка книга е опакована в специална кутия с писмо как читателят да се грижи за самото издание и саморъчно подписана картичка от автора.

Вижте повече в следващото видео:

Текста написа: Антон Даскалов
Източник: to-you.live

Име: Антон Даскалов

Бакалавър по телекомуникации в Нов Български Университет, а също и бакалавър по Икономика с профил Бизнес администрация. Практик с над 10 годишен опит в сферата на офсетовия печат и номерацията. Въвежда дигиталния печат в портфолиото на офсетовата печатница Оптимал принт. В момента - технолог дигитален печат и фото ентусиаст с добро портфолио.

http://antondaskalov.photography/