Top 5 на домашните комплекти за ситопечат

12176
Spread the love

Ситопечатните комплекти се предлагат в голямо разнообразие от видове. Някои от тях са за любители, а други за професионалисти. Обхвата е в зависимост от това какви са нуждите на клиента. Примерно Nehoc и Blicks са добри комплекти, които предлагат много възможности на дизайнерите. Останалите са за начинаещи и любители.
inline_872_https://printguide.info/images/Blick_small.jpgBlick’s Photo/Textile
Този комплект ще помогне както на тази , които искат да се обучават даразберат по-добре процеса на фото-химична полимеризация в ситопечата.Използваните мастила са безопасни т.е. не са токсични. Пълнияткомплектвключва инструментариум от над 13 части, с който може да сепечата върху плат, хартия. В съдържанието му се открояват  лампа,печатнамашина, филм. Всичко това засилва любопитството към ситопечатнататехнология,  защото е възможно да бъде използван както захоби, така иза професионална работа. Цена $359.Повече можете да видите тук: Blick’s

inline_708_https://printguide.info/images//Jacquard_small.jpgJacquard професионаленсито-печатен комплект.
Може да използвате този комплект за печат върху хартия, плат, винил,пластмаса и кожа. Мастилата могат да стоят дълго време върху ситото,без да засъхват  и са лесни за работа. Ако това савашите първи стъпки,то комплекта ще ви е необходим, тъй като е подходящ за отпечатването намалък тираж. Съдържанието му е следното: предварително опънатикопринени сита с размери  10х14, мастила със син, червен,черен, бялцвят, фото емулсия и очувствител за нея, три ацетатни листа, ръченракел и инструкции за употреба. Цена $47.99 Повече можете да видите тук: Jacquard Professional Screen Printing Kit

inline_652_https://printguide.info/images//nehoc_small.jpgСито-печатен комплект на  NEHOC.
Ситопечатният комплект на  „NEHOC” еавстралийското предложение напазара. Разполага с  разнообразие от продукти и елементи,които правятситопечата достъпен и лесен. В стандартният комплект има: система завъзпроизвеждане на изображението,  един метър мрежа за сито стехнологичен номер 70,  десет броя лампи,  рамки сформат А5 и А4,110мм професионален ракел, 4 броя фабрични мастила по 150мл(черно,синьо, червено и жълто), художествена писалка, дизайнерски щампи, идруги.Можете да използвате този комплект за  текстил, хартия,картички,пластмаса, метали, керамика и дърво. Подходящ е както за домашнаупотреба, така и за бизнес приложение.
Повече можете да видите тук: NEHOC

inline_129_https://printguide.info/images//Dark%20Fabric.jpgСитопечатенкомплект  Speedball Glo ‘N’ Dark.
Различният комплект за ситопечат  Speedball Glo’N’ Dark випозволява да създавате светещи в тъмното тениски. Това е възможноблагодарение на специалното мастило разработено на водна основа..Комплекта съдържа: рамки с размер 10х14,  ситопечатен плат,Night Gloмастило в син, жълт, зелен и черен цвят, фотоемулсия, очувствител,препарат за запълване на светли петна, препарат за премахване нафотоемулсия. Ще ви струва $63,57. Повече можете да видите тук: Speedball Glo ‘N’ Dark Fabric Kit.
 

inline_469_https://printguide.info/images/Yudu_small.jpgСитопечатенкомплект Yudu Home
Този комплект наречен „домащен” предлага многовъзможности. Можем даго определим и като пълна сито-печатна система. В него са побрани:машина за ситопечат, плъзгаши се върху мрежата механизми т.е ракели,емулсия, рамки, мрежа, плат за проби, черно мастило, учебни DVD икратка инструкция. Това е комплект за любители, но лесно може да бъдеизползван и от професионалисти. Цената му е $199. Повече можете да видите тук: Yudu Home Screen Printing Kit.
 

Източник: www.brighthub.com

Биографична информация