TRESU Group представи прототип на нова линия флексопечатни машини

1796

В началото на ноември в Дания TRESU Group показа прототипа на флексопечатна машина на име Flexo Innovator пред повече от сто човека в техническият център на фирмата производител.

TRESU Group
Flexo Innovator е първа от серията модулни флексопечатни машини, които ще запълнят празнината между средното и широкоформатното флексопечатно оборудване. По време на представянето печатната машина била в седемсекционна конфигурация с ширина на печат 1100мм. Демонстриран е шестцветен печат (CMYK+ два допълнителни цвята) върху картон с плътност 220 г/м2.

Линията печатни машини Flexo Innovator е представена от три модела с ширина 900, 1100, 1300 мм. Всички те могат да печатът върху хартия, картон, филми, алуминиево фолио и други медии със скорост до 400 м/мин.

Към базовият модел на машината могат да се добавят допълнителни модули в зависимост от предпочитанията на клиента. Например може да се избере машина работеща с мастила на водна основа или с такива на основата на разтворител. Може да се включи сушилна камера с горещ въздух или с UV сушене и т.н. възможна е функцията печат на обратната страна на медията без нужда от обръщане, както и много други.

Преведе: Радина Дойнова
По материали на: prodtp.ru

Интернет портал за печатни технологии.