Tri-Creaser Fast Fit на Технифолд превръща вашата сгъваща машина и в мощна биговаща.

2751

Устройството се монтира на довършителните валове на вашата сгъваща машина, като по този начин я превръща в изключително бърза биговаща ролкова машина.

Патентованата технология на ролково биговане със специална гума едва забележимо разширява канала на поставения биг като по този начин помага при следващо сгъване да се елиминира момента на напукване от обратната страна на бига.

Разполагате с 8 различни опции за избор на канал на биговане, 3 – цветни опции на специална гума за поставяне на биг съобразени с различна възможна дебелина на вашата медия. След като изберете подходящия елемент за биговане трябва да настройте долния компонент на комплекта спрямо него.

Иновативна технология за смяна на бига
Голямата разлика при новия Tri-Creaser Fast Fit е интелигентната и в същото време изключително бърза система за подмяна на вида биг. Новата система дава възможност на оператора изключително бързо да подмени гумичката и съответно вида биговане без дори да демонтира устройството. Монтажът на конкретна биговаща гумичка се извършва толкова бързо и лесно, че ви спестява изключително много време при работа.

Гумичките за биговане са изключително прецизни при монтаж и попадат в точно определените за целта места, като по този начин времето за настройка е сведено до минимум.

Основни преимущества на FAST FIT TRI – CREASER:

  • Напълно елиминира напукването на медията на 100% при медия 85-350gsm
  • Произвежда биг, който е значително по-добър от конвенционалното биговане.
  • Дава ви възможност за изключително бързо многократно биговане на медия, като същевременно поставя уникален биг върху дигитален печат, който е трудно податлив на довършителна обработка без нараняване на медията.
  • Работи също толкова добре и когато се бигова срещу нишката на хартията.
  • Работи толкова бързо, колкото и вашата сгъваща машина.
  • Отнема само секунди за промяна в настройките и смяна на биговащата гумичка.
  • Не се изисква демонтаж на елементи при подмяна на бига.
  • Отплаща се за до 4 поръчки, които обработите с него
  • Спестява ви време и допълнителни разходи при извършване на биговането от подизпълнители.

Приложение
Подходящ за използване със следните сгъващи или довършителни системи: Heidelberg/Stahl, MBO, Horizon, Herzog & Heymann, GUK, MB, Shoei, Rollem, Rosback, Agor, Morgana & Baumfolder
(Ако в горния списък не е указан производителя на вашата машина моля свържете се с нас – предлагаме решения почти за всяка произведена досега машина!)

Фирма Дедал Къмпани ООД е ексклузивен партньор и представител за България на Технифолд.

Интернет портал за печатни технологии.