Trojanlabel продаде 30 цифрови машини на Labelexpo

1448
Trojanlabel продаде 30 цифрови машини на Labelexpo

Датският производител на решения за производство на етикети и гъвкави опаковки Trojanlabel имаше 4 дигитални машини TrojanTwo, които практически работеха през цялото време на изложението Labelexpo Europe 2015.

Trojanlabel

 

Посетителите се увериха във високото качество и ниската цена за печат на етикети, което от своя страна доведе до продажбата на 30 машини от този тип през четирите дни на събитието. По този начин компанията достигна до 100 продадени и пуснати в експлоатация машини от представянето им на Labelexpo Americas през 2014 г. Междувременно Trojanlabel сключи и няколко договора за дистрибутиране, чрез които ще достигне до 50 световни пазара в следващите няколко месеца.

Машината е замислена като първият в света компактен модел с цена от 40 000 евро. С нея могат да бъдат отпечатвани до 18 метра в минута и максимална резолюция 1600 х 1600 DPI, осигуряващи ярки и точни цветове върху широк асортимент от медии. Максималният диаметър на ролата може да достигне до 24 инча. Моделът TrojanTwo борави с лесен за обучение и използване интерфейс и е подходящ не само за малки и средни, но и за големи производители на етикети.

Бъдещето пред компанията е доста обещаващо с прогнозираните продажби на 200 броя машини TrojanTwo през следващата година, които ще бъдат на стойност 10 милиона евро. Това е сериозно с оглед на факта, че компанията ще бъде на едва 3 години през 2016-а. От Trojanlabel залагат и на постоянни инвестиции в научноизследователска и развойна дейност, поради което се очаква датският производител да предложи още нови продукти в близко бъдеще. Модерните производствени мощности в Китай гарантират високо качество на сглобяване и ниска себестойност, което прави продуктите им достъпни за малки и средни предприятия.

Източник: www.piworld.com

Текста написа: Антон Даскалов

Име: Антон Даскалов

Бакалавър по телекомуникации в Нов Български Университет, а също и бакалавър по Икономика с профил Бизнес администрация. Практик с над 10 годишен опит в сферата на офсетовия печат и номерацията. Въвежда дигиталния печат в портфолиото на офсетовата печатница Оптимал принт. В момента - технолог дигитален печат и фото ентусиаст с добро портфолио.

http://antondaskalov.photography/