Ultra Board представи негорим материал за табели

2446

Производителя на панели за табели Ultra Board добави към фолиото си материал, устойчив на горене, наречен Fire.

устойчив на горене

Ultra Board Fire ще бъде показан за пръв път на Fespa през следващия месец. Материалът е произведен съобразно изискванията за опазване на околната среда и според производителя е идеален за реклами в търговски обекти, изложбени експонати и табели за вътрешна употреба.. Ultra Board твърдят, че материалът е „100% устойчив на запалване“.

Подобно на останалите предложения на Ultra Board Fire има структура, наподобяваща пчелна пита, която го прави лек, но здрав.
Според компанията Fire е идеален за случаите, в които се търси екологична, незапалима алтернатива на PVC. Лицевата повърхност на материала е подходяща за дигитален и сито печат и е специално избелена, за по-добър ефект при печат.

Маркетинг мениджърът Alex Brownhill каза: „Ultra Board Fire дава възможност на клиентите ни да възможност да печатат с високо качество върху продукт, който не е запалим и освен това е 100% годен за рециклиране.“

Източник: ultraboard.co.uk
Текста написа: Мартин Новев

Име: Мартин Новев

Професионален опит: Практик с журналистически опит. Познава добре печатните технологии, но и умее да пише много добре. През последните осем години трупа опит в различни печатници като се занимава с филмова експонация, оператор е на CTP, прави електронни монтажи и предпечат. Най-голямата сила на Мартин обаче е в предаването на този полезен опит в лесен и удобен за четене вид. Уменията са придобити благодарение на образованието му по журналистика от Софийски университет и трите години опит като репортер във в. "Новинар", "Сега" и "168 часа".

Настоящи занимания: Основната му работа е като оператор предпечат, което го поставя на бойното поле всекидневно - решава множество работни казуси, познава в дълбочина софтуерните продукти за предпечат, както и всички печатни и довършителни процеси.

В свободното си време: Макар в екипа ни да сме все четящи хора, не познаваме друг човек, който да чете повече от Мартин.