XAAR прехвърля границите на Graph Expo 07

1581
XAAR прехвърля границите на Graph Expo 07

Световния лидер XAAR представи тяхната нова технология пиезо-електрически мастилено-струйни глави за отпечатване на етикети, опаковки, рекламни материали за индустриалния пазар на щанд 5484 на Graph Expo 2007 (от 9-12 Септември в Чикаго).

Най-новата глава с променлив размер на капката Xaar 1001, ще бъде демонстрирана като използва последната технология UV curable мастила. Проектирана за високо скоростен, едно-пасов печат Xaar 1001 е базирана на патентованата платформа Hybrid Side-Shooter с технология TF.

Новата глава печата използвайки динамично променящи се по големина капки, за да постигне най-високо качество на четири цветен печат час след час печат. Xaar 1001 показва впечетляваща прецизност, възможност за различни по големина капки или предварително зададена големина. Има опцията за самопочистване както и висока продуктивност и дълъг живот на главата. Компанията ще представи и някои други глави от гамата на Xaar, създадени да се използват с широка редица приложения, включително подходяща за различни цели глава Xaar 760 GS8, която работи с широка гама мастила.
Тази глава изстрелва капки с големина от 8 пиколитра до 40 пиколитра.

                   

Източник: Адком

Интернет портал за печатни технологии.