Xeikon ще покаже разнообразието на сериите 8000 и 3000 на Grafitalia

1231

Системата за печат на документи Xeikon 8600 ще заеме централно място на щанда на компанията на изложението Grafitalia през следващия месец.

Xeikon се подготвя да покаже системата си за печат на документи 8600 и сериите 3000 за печат на картонени опаковки и самозалепващи етикети на изложението в Италия от 7-и до 11-и май. Xeikon планират да покажат, че машините имат „фундаментален принос“ в търговията.

xeikon

Xeikon 8600 ще покаже широката си гама възможности като отпечата рекламни материали за промоции в магазина. Машината също така ще произвежда книги, карти за програми за лоялност на клиентите, тапети и продукти с защита от фалшификация. Машината е част от сериите 8000 на Xeikon и предлага двустранен печат с едно преминаване и скорости до 260 страници в минута при печат с резолюция до 1200×3600 точки на инч.

В партньорство с датската компания за довършителна техника Grafisk Maskinfabrik, Xeikon ще покаже и топъл печат с фолио, UV лакиране с флексографска технология и щанцоване на етикети, отпечатани с машините от сериите 3000. На щандовете на Esko и BB International машините от сериите 300 ще произвеждат картонени опаковки като използват QA-I тонери, които осигуряват „отлична устойчивост на избеляване“ и отговарят на изискванията на FDA и ISEGA за индиректен контакт с храна.

Източник: outputmagazine.com
Текста написа: Мартин Новев

Име: Мартин Новев

Професионален опит: Практик с журналистически опит. Познава добре печатните технологии, но и умее да пише много добре. През последните осем години трупа опит в различни печатници като се занимава с филмова експонация, оператор е на CTP, прави електронни монтажи и предпечат. Най-голямата сила на Мартин обаче е в предаването на този полезен опит в лесен и удобен за четене вид. Уменията са придобити благодарение на образованието му по журналистика от Софийски университет и трите години опит като репортер във в. "Новинар", "Сега" и "168 часа".

Настоящи занимания: Основната му работа е като оператор предпечат, което го поставя на бойното поле всекидневно - решава множество работни казуси, познава в дълбочина софтуерните продукти за предпечат, както и всички печатни и довършителни процеси.

В свободното си време: Макар в екипа ни да сме все четящи хора, не познаваме друг човек, който да чете повече от Мартин.