Xerox предлагат нови възможности за довършване на печатни издания

1476
Xerox предлагат нови възможности за довършване на печатни издания
Spread the love

Xerox добавиха значителен брой довършителни опции за своите цифрови печатни машини 700 и продуктовото семейство 4112/4127.
Според компаниятаразширяването на възможностите ще даде възможност надоставчиците на печатни услуги за по-големи печалби чрез по-широкатагама завършени продукти, които могат създавани от машините. Такива са:ръководства, календари, брошури и дипляни.

Сред наличните модули за цифровата преса 700 и системите 4112/4127 еXerox Squarefold. Това е интегрирана система за сгъване и обрязване,която осигурява професионално завършване на брошури и ръководства.
Като добавка се предлага и седмата версия на Freeflow print server,който е предназначен за осигуряване на подобрено качество на цветните ичерно-бели изображения, интуитивен интерфейс за създаване на поръчки ифункции за защита на информацията, които клиентът сам може даконфигурира.

Друга опция, предлагана от Xerox е GBC Advancedpunch – вградена системаза перфорация, за създаване на изделия, готови за професионалномеханично подвързване. Тя автоматизира процесите на печат, колиране иперфориране, като пести време и увеличава производителността без даувеличава разходите, твърдят Xerox.

За цифровата машина 700 digital съществува възможност за последователносвързване на няколко довършителни модула, което подобрявафункционалността и гъвкавостта като позволява производство наразнообразни материали с една преса.

inline_762_http://prepressbg.com/images/07-04.jpg

На снимката: цифрова преса Xerox 700

Източник: printingtalk.com

Биографична информация