XEROX WORKCENTRE PRO 4595 – високотехнологичен работен център

1847
XEROX WORKCENTRE PRO 4595 – високотехнологичен работен център

С месечния си обем от 300 000 страници, Xerox WorkCentre Pro 4595 е способен да се справи със значителни натоварвания в големи работни групи

    Xerox пуска на пазара ново монохромно лазерно А3 устройство – WorkCentre Pro 4595 – за висококачествен печат, копиране и дигитализиране на документи в цвят.
WorkCentre Pro 4595 разширява продуктовата линия на Xerox в най-високия офисен клас машини и началния сегмент на устройства за производствен печат. То е предназначено за средни и големи работни групи, които печатат значителни обеми черно-бели документи, като например държавни учреждения, университети, телекоми, банки, застрахователни компании, големи търговски компании, центрове за печат и размножаване на документи и мн. др.
    Новото устройство предоставя впечатляваща скорост от 95 страници в минута, като първата страница излиза само за 3 сек. Високата резолюция от 2400×2400 dpi осигурява перфектно качество и контрастно изображение и на най-малкия детайл в отпечатаните документи. WorkCentre Pro 4595 разполага с 512 MB памет, 750 MHz процесор, 40 GB твърд диск и поддържа принтерските езици PCL и Postcript.
    Капацитетът на тавите за хартия достига внушителните 8225 листа, като дозареждането с хартия е възможно дори и по време на работа на машината. Новото устройство работи с широк спектър от материали за печат, до 216 гр/м2.
    Възможността за работа в многозадачен режим е изключително полезна при големи работни групи. Различни портребители могат едновременно да принтират, сканират и копират без това да окаже влияние върху скоростта на WorkCentre Pro 4595. 
    Широкият спектър от довършителни операции позволява производството на малотиражна редакционно-издателска продукция, например за целите на образователни учреждения. Машината поддържа възможност за висококачествено цветно сканиране със скорост 100 стр. в минута и полезната функция за получаване на сканираните материали по email (scan to email).
    Решенията за вградена сигурност на WorkCentre Pro 4595 помага на потребителите  да защитят конфиденциалните си документи, чрез функции като:
secure print (защитен печат) – отпечатване на поверителни материали чрез въвеждането на потребителско име и парола, непосредствено преди печат;
optional security kit (допълнителен модул за сигурност) – включва криптиране на информацията върху хард диска на WorkCentre Pro 4595, както и електронно презаписване на документите, което позволява сигурно и необратимо изтриване на поверителни файлове след печат.     Последната функция е базирана на алгоритъм, разработен в американското Министерство на отбраната.
    Интелигентната система Job Accounting позволява отчитане на всички изпълнени задания – имена на файловете, време за печат, брой отпечатани страници и количество използван тонер. Това дава възможност лесно да се отчетат всичките разходи по устройството, за да бъдат разпределени по отделите във фирмата.
    Удобният и лесен за работа графичен интерфейс помага дори и на неопитните потребители да се ориентират бързо в работата с машината.

WORKCENTRE PRO 4595
Скорост на печат – 95 страници в минута
Резолюция – 2400×2400 dpi
Скорост на сканиране – 100 стр./мин. в едностранен режим, 60 стр./мин  в двустранен
Памет – 512 MB

-XXX-
XEROX е лидер в производството на целия спектър от цифрово печатно оборудване, от модели за персонални потребители до високотехнологични машини за професионална полиграфия. XEROX предлага решения за повишаване на ефективността на работата и доходността на бизнеса на клиентите си по целия свят, от малките офиси до международни корпорации. Днес компанията работи в повече от 170 държави и произвежда за пазара над 200 продукта. Създадената през 2004 г. дивизия XEROX Евразия обединява 23 държави, сред които е и България. Регионалното представителство на компанията в София осигурява пълен спектър от услуги, свързани с продажба и техническо обслужване на оборудването на XEROX. Партньорската мрежа на XEROX България включва повече от 100 големи партньори и реселъри. Системата на следпродажбеното обслужване разполага с над 50 сервизни центъра. Допълнителна информация за компанията, нейните продукти и дейности може да се намери на сайтовете – www.xerox.bg и www.xerox.com.

За контакти:
Валентин Митев, Marketing communication specialist, Xerox Bulgaria, тел: 976 69 20, valentin.mitev@xerox.com
Ралица Николова, PR Manager, New Moment PR, тел: 963 04 66, raly@newmoment-bg.com

Интернет портал за печатни технологии.