Zünd на изложенията JEC World 2018 6-8 Март в Париж и Simac 20-22 Февруари в Милано

893
Zünd на изложенията JEC World 2018 6-8 Март в Париж и Simac 20-22 Февруари в Милано

Производителят на дигитални системи за рязане ще покаже дигитални системи за рязане на композитни панели и кожа.

 

 

По време на изложението JEC World 2018 което ще се проведе в Париж, в периода 6 – 8 март, швейцарският производител представя последните разработки на високомодулни дигитални системи за рязане на композитни приложения. В центъра на вниманието ще бъде Zünd D3 с две работещи независимо една от друга греди, проектиран за максимална производителност.

По време на JEC World, от 6 до 8 март, зала 5, щанд T40, Zünd ще представи широкият си спектър от решения за дигитално рязане. Високомодулните, автоматизирани фрези на фирмата предлагат изключително качество на изрязване, гъвкавост и производителност – идеални за производството на композитни материали.

 

Zünd може да реже кожа.  При това с добра продуктивност. 

По време на изложението Simac което ще се проведе в Милано, Италия, в периода 20-22 февруари 2018 г., Zünd ще демонстрира високо модулните си решения за рязане на обувки и кожени изделия. Системите за рязане Zünd са насочени към ефикасно и гъвкаво производство с една цел: повишена производителност и рентабилност.

 

Zünd  е сред водещите световни доставчици на интегрирани дигитални системи за рязане. По време на изложението Simac, от 20 до 22 февруари (зала 18, щанд H42 / K47), Zünd ще представи пълният си спектър от решения за дигитално рязане.

 

Автоматизираните, високомодулни ножове на Zünd предлагат перфектно качество на рязане, изключителна гъвкавост и ненадмината производителност за всички приложения, включващи кожена обработка. Като част от цялостния дигитален работен поток, включващ софтуера MindCut Studio, системите за рязане Zünd оптимизират обработката на кожата – от скрито прихващане до компютърно подбрано събиране / сортиране.

 

Zünd Systemtechnik AG, семеен бизнес с операции в световен мащаб, специализиран в разработването и производството на дигитални системи за рязане. Името на Zünd представлява швейцарското качество и е синоним на прецизност, производителност и надеждност. От 1984 г. Zünd разработва, произвежда и продава модулни системи за рязане и е световно признат за лидер на пазара.

Решенията за рязане на Zünd са насочени изцяло към автоматизирано дигитално производство. С помощта на технологията Zünd производителите могат да произвеждат повече части за по-малко време. Те могат да донесат продукти на пазара по-бързо, с оптимално използване на материалите и освен това могат да се възползват от факта, че режещите инструменти Zünd са модулни по дизайн и предлагат множество възможности за обработка на извънредно широка гама от материали. 

За повече информация или запитвания:

Email: office@mirage-group.eu
Tel: +35982 82 5364
www.mirage-group.eu 

 

 

 

 

 

Име: Десислава Тодорова

Професионален опит: Познава печатния бранш по-добре от страната на клиента. Над 10 години се занимава с организацията на рекламни кампании, медия планиране, събития и продажба на реклама. Образованието по "Масови комуникации" в НБУ със специалност "Продуцентство" й дава възможност да се занимава с рекламните кампании на големи концерти и събития. Има стаж в БТА като репортер - мястото, на което е научила как се пишат новините.

Настоящи занимания: В последните 15 години се е посветила на портала Printguide.info и свързаните с него сайтове. През повечето време се занимава с продажби на рекламните площи, но не малка част от времето си отделя в създаване на новите проекти към портала.
Създател на печатните издания "Принт идея", "Dotbrain - пътеводител на пазара на труда в печата и рекламното производство".

В свободното си време: активен блогър и любител-градинар.