Zund ще покаже ново ниво на автоматизация и производителност на Drupa

1185
Zund ще покаже ново ниво на автоматизация и производителност на Drupa

Швейцарската компания ще покаже на шоуто изцяло нова цифрова режеща система, която използва познатите модулни инструменти.

Zund

 

За момента подробностите за машината с „ултрависока производителност“ се пазят в тайна, но от компанията обещават посетителите на щанда им на drupa да бъдат силно впечатлени от новите възможности и потенциални приложения.

„Много сме развълнувани от най-новия модел на Zünd и очакваме той да предизвика вълнение на drupa,“ каза Peter Giddings, търговски директор на Zünd Великобритания. „Системите на Zünd са отлична инвестиция, за клиентите ни, които постоянно отчитат увеличена производителност и в резултата на това, печалби. Последните нововъведения увеличават още повече този потенциал.“

„Тази машина поставя начало на нова ера в цифровите технологии за рязане, чрез нея потребителите на Zünd могат да увеличат производителността си без да влагат допълнителни усилия. Новото ни поколение системи с увеличени нива на автоматизация и производителност са всичко, от което те се нуждаят.“

Подобно на всички системи на компанията, новата система е допълнена от гъвкавият и лесен за употреба софтуер Zünd Cut Center (ZCC). Той управлява централизирано всеки елемент на цифровия довършителен процес, увеличава ефективността и бързодействието чрез неспирен поток на информацията.

Източник: https://www.zund.com
Текста написа: Мартин Новев

Име: Мартин Новев

Професионален опит: Практик с журналистически опит. Познава добре печатните технологии, но и умее да пише много добре. През последните осем години трупа опит в различни печатници като се занимава с филмова експонация, оператор е на CTP, прави електронни монтажи и предпечат. Най-голямата сила на Мартин обаче е в предаването на този полезен опит в лесен и удобен за четене вид. Уменията са придобити благодарение на образованието му по журналистика от Софийски университет и трите години опит като репортер във в. "Новинар", "Сега" и "168 часа".

Настоящи занимания: Основната му работа е като оператор предпечат, което го поставя на бойното поле всекидневно - решава множество работни казуси, познава в дълбочина софтуерните продукти за предпечат, както и всички печатни и довършителни процеси.

В свободното си време: Макар в екипа ни да сме все четящи хора, не познаваме друг човек, който да чете повече от Мартин.