Стартира AI инструмент за генериране на повтарящи се шаблони, предназначени за печат върху текстил

1913
Стартира AI инструмент за генериране на повтарящи се шаблони, предназначени за печат върху текстил

Стартира безплатен онлайн инструмент, който позволява на потребителите с помощта на изкуствен интелект и просто текстово описание да създават повтарящи се шаблони подходящи за печат върху текстил.

Приложението е създадено от британската компания Prinfab, която се занимава с печат върху текстил по поръчка. Онлайн инструмента Prinfab AI е със свободен достъп и с негова помощ, само с описателен текст можете да създадете своя шарка, която е подходяща за непрекъснат печат върху текстил. Приложението е в бета режим на работа и разполага с текстови описателни полета какво да съдържа, и какво не шаблона, както и допълнителни опции за големината на изображението, и др.

 

шарки за печат върху текстил шарки за печат върху текстил
шарки за печат върху текстил шарки за печат върху текстил

 

Prinfab AI работи сравнително бързо, като предлага няколко възможни варианта за избор на потребителя, както и възможност за директна поръчка към Prinfab с форма за заявка, ценообразуване, и срок на производство.

 

Prinfab AI

 

Резултатите от генерираните изображения за сега са далеч от перфектните, но при повече старание в дефиниране на текстовото описание, както и по-добро обучение на AI моделите, може да се получат по-добри резултати.

Платформата Prinfab AI е интересна и в чисто маркетингово отношение, като пример за добра възможност за потребителите сами да определят дизайна на текстила, без да е необходимо да са специалисти.

Вижте директен линк към Prinfab AI тук.

Printguide
Printguide

Интернет портал за печатни технологии.