Регистрациите за Fespa Global Print Expo са отворени

61
Регистрациите за Fespa Global Print Expo са отворени

Изложението Fespa Global Print Expo ще се проведе на 12-15 октомври 2021г. в Амстердам и регистрациите за посетители вече са отворени.Това ще бъде първото събитие на живо от месец май 2019 г. след отлагането на всички изложения Fespa заради пандемията от COVID-19.

За първа година достъпът за посетители ще бъда безплатен само за членовете на локалните асоциации. За всички останали посетители таксата е 80 евро.

 

 

Според допитване на организаторите за нагласите за посещение на изложението, 73% от отговорилите смятат, че изложението на живо е важна платформа за контакти в печатната общност.  Fespa Global Print Expo ще се проведе в зала RAI в Амстердам, Холандия. 300 изложители ще заемат 6 изложбени палати.

Популярните съпътстващи изложения и събития European Sign Expo, Printeriors и World Wrap Masters също ще се завърнат с нови идеи и технологии в областта на интериорните решения, брандирането на автомобили и външната реклама.

 

 

Цялата информация за изложителите, новите продукти и технологии, които ще бъдат представени, можете да намерите в онлайн шоурума на Fespa.

Регистрация за посещение тук.

Достъп за членове на локалните асоциации: безплатен
Достъп за посетители: 80 евро
Достъп с промо код: 50 евро

Ако желаете да се присъедините към Fespa Bulgaria, свържете се с асоциацията: office@fespa.bg

Интернет портал за печатни технологии.