Партньорство на Ricoh и Aeoon в сферата на DTG печата

447
Партньорство на Ricoh и Aeoon в сферата на DTG печата

Ricoh и Aeoon обявиха стратегическо партньорство в областта на DTG печата, което ще позволи на двете компании да увеличат присъствието си на този постоянно нарастващ пазар, особено след очакванията за бързо възстановяване след ковид периода.

 

Ricoh и Aeoon

 

Ricoh се включват със своите разработки на мастиленоструйни глави и знанията, и опита в управлението на цвета, идващи от компанията ColorGate, която притежават.

Партньорството ще доведе до решения на пазара, които активно ще подкрепят доставчиците на печатни услуги с модулни стратегии за растеж, а бъдещото портфолио ще включва системи, които стимулират устойчивото производство на текстилни продукти по заявка, както и ще отговарят на възможностите за растеж, които се откриват благодарение на децентрализирани операции по изпълнение на заявките и централизирани онлайн компании.

 

 

Напомняме, че Ricoh произвеждат печатни глави използващи се вече от различни производители на принтери, както и това, че имат своя собствена линия дигитални печатни машини за директен печат на дрехи под марката Ri.

Printguide
Printguide

Интернет портал за печатни технологии.