Автоматизация на документи за печат, интернет и мобилни устройства с Typefi

996
Автоматизация на документи за печат, интернет и мобилни устройства с Typefi

Typefi е издателска платформа, която напълно интегрира публикациите за печат, интернет и мобилни устройства в цялостен, автоматизиран работен поток.

Typefi

 

Typefi използва една и съща изходна информация, за да генерира публикации с различно предназначение. Това позволява пестене на време без компромис с оформлението на документите. Той позволява автоматично създаване на документи от огромно разнообразие изходни формати в над 30 различни формата, за всевъзможни приложения и устройства и в различни формати. Можете да видите пълния списък с входни и крайни формати тук.

В това видео можете да видите как Typefi може да генерира книга едновременно в шест готови за публикуване версии, включително PDF в два крайни формата, интерактивен PDF и електронни книга за iOS, Kindle и Android. Всичко това става от един Word документ и отнема по-малко от две минути.


Можете да получите повече информация, да заявите демонстрация на сайта на Typefi.

Typefi AutoFit – безплатен плъгин за преоразмеряване на текстови карета в InDesign
Typefi AutoFit помага за бързо и лесно оформяне на документи. Той добавя лесен за употреба панел към InDesign, който позволява автоматична промяна на размера на текстови карета и добавя липсващата опция за задаване на максимални размери. Той позволява още създаване на връзки между обекти, така че промяната на единия автоматично променя другия по същия начин.

Можете да видите повече във видеото:

Можете да свалите Typefi AutoFit оттук, след като се регистрирате.

Източник: typefi.com
Текста написа: Мартин Новев

Име: Мартин Новев

Професионален опит: Практик с журналистически опит. Познава добре печатните технологии, но и умее да пише много добре. През последните осем години трупа опит в различни печатници като се занимава с филмова експонация, оператор е на CTP, прави електронни монтажи и предпечат. Най-голямата сила на Мартин обаче е в предаването на този полезен опит в лесен и удобен за четене вид. Уменията са придобити благодарение на образованието му по журналистика от Софийски университет и трите години опит като репортер във в. "Новинар", "Сега" и "168 часа".

Настоящи занимания: Основната му работа е като оператор предпечат, което го поставя на бойното поле всекидневно - решава множество работни казуси, познава в дълбочина софтуерните продукти за предпечат, както и всички печатни и довършителни процеси.

В свободното си време: Макар в екипа ни да сме все четящи хора, не познаваме друг човек, който да чете повече от Мартин.