Безплатен онлайн редактор на PDF файлове

167
Безплатен онлайн редактор на PDF файлове

iLovePDF е безплатен онлайн инструмент за работа с PDF файлове. Разполага с множество инструменти за сливане, разделяне, компресиране, конвертиране към други файлови формати, завъртане, отключване и поставяне на воден знак, както и вмъкване на текст и изображения на PDF файлове. Проектът iLovePDF първоначално е бил направен заради персонална нужда на създателите му (екип специалисти от Барселона), но в края на краищата го превръща в изключително популярна безплатна услуга с милиони потребители от целия свят.

 

iLovePDF

 

Сред възможностите на iLovePDF, на които можете да обърнете специално внимание са конвертирането PDF към Word, PDF към Excel, PDF към Powerpoint, номериране на PDF страници, поправка, отключване и подписване на PDF-и и др. Всички функционалности са достъпни за директна работа, без да е необходима регистрация на потребител, освен това са 100% БЕЗПЛАТНИ и лесни за използване!.

Желаещите да имат тези възможности офлайн могат да изтеглят приложението iLovePDF Desktop, което се предлага в безплатната версия Desktop Reader само за четене на PDF файлове и платената Desktop Tools and Reader (48 Евро / година), която предлага пълна функционалност, без ограничения за настолни и мобилни устройства.

 iLovePDF Desktop

 

Вижте също и плъгина iLovePDF WP за WordPress, както и услугата за конвертиране и редактиране на растерни изображения iLoveIMG на същия софтуерен разработчик.

Интернет портал за печатни технологии.