Безплатен плъгин свързва продуктите на Adobe със съдържанието в Shutterstock

1065
Безплатен плъгин свързва продуктите на Adobe със съдържанието в Shutterstock

Една от водещите платформи за графично и видео съдържание Shutterstock представи безплатен плъгин за най-използваните софтуери на Adobe. Той работи успешно с Illustrator, Indesign, Photoshop и Premiere Pro като позволява търсене в базата, преглед, редакция и закупуване на векторни или растерни изображения и видео.

Безплатен плъгин Shutterstock

 

Всичко това е достъпно без необходимост от напускане на традиционно познатата работна среда.

 

Към настоящия момент базата на Shutterstock съдържа над 155 милиона файла, а всяка седмица новодобавените записи надхвърлят 1 милион. Всеки от тях може да бъде вграден с воден знак до финално одобрение, когато може да бъде закупен с едно натискане на бутон, съгласно наличния лиценз за достъп на клиента до базите на Shutterstock. Това е голямо предимство в случаите, в които се търси най-подходящо изображение за определен маркетингов материал. Плъгинът идва в отговор на вече съществуващата опция в продуктите на Adobe за достъп до базите на свързаната с тях сходна, но не толкова обемна като съдържание услуга.

Изтеглете плъгина тук.

Текста написа: Антон Даскалов
Източник: www.shutterstock.com

Име: Антон Даскалов

Бакалавър по телекомуникации в Нов Български Университет, а също и бакалавър по Икономика с профил Бизнес администрация. Практик с над 10 годишен опит в сферата на офсетовия печат и номерацията. Въвежда дигиталния печат в портфолиото на офсетовата печатница Оптимал принт. В момента - технолог дигитален печат и фото ентусиаст с добро портфолио.

http://antondaskalov.photography/