Безплатен плъгин свързва продуктите на Adobe със съдържанието в Shutterstock

1039
Безплатен плъгин свързва продуктите на Adobe със съдържанието в Shutterstock
Spread the love

Една от водещите платформи за графично и видео съдържание Shutterstock представи безплатен плъгин за най-използваните софтуери на Adobe. Той работи успешно с Illustrator, Indesign, Photoshop и Premiere Pro като позволява търсене в базата, преглед, редакция и закупуване на векторни или растерни изображения и видео.

 

Всичко това е достъпно без необходимост от напускане на традиционно познатата работна среда.

 

Към настоящия момент базата на Shutterstock съдържа над 155 милиона файла, а всяка седмица новодобавените записи надхвърлят 1 милион. Всеки от тях може да бъде вграден с воден знак до финално одобрение, когато може да бъде закупен с едно натискане на бутон, съгласно наличния лиценз за достъп на клиента до базите на Shutterstock. Това е голямо предимство в случаите, в които се търси най-подходящо изображение за определен маркетингов материал. Плъгинът идва в отговор на вече съществуващата опция в продуктите на Adobe за достъп до базите на свързаната с тях сходна, но не толкова обемна като съдържание услуга.

Изтеглете плъгина тук.

Текста написа: Антон Даскалов
Източник: www.shutterstock.com

Име: Антон Даскалов

Професионален опит: Бакалавър по телекомуникации в Нов Български Университет. Предстои му да се дипломира и по втора специалност – Икономика. Мениджър Маркетинг и продажби в печатница Оптимап принт. Има над 10 годишен опит в сферата на офестовия печат и номерацията. Преди три години въвежда дигиталния печат в портфолиото на Оптимал принт и е отоговорен за развитието на продуктите и услугите, свързани с него. Списва фирмения блог на Оптимал принт и следи всички новости в областта на печата.

В свободното си време: спортува и списва личен блог по актуални обществено значими теми.