Безплатна бета версия на VectorScribe 2

2199
Безплатна бета версия на VectorScribe 2

Astute Graphics са пуснали за безплатно използване (14 дни пробно) бета версия на мощния плъгин за Illustrator, който улеснява работата с векторни елементи.

VectorScribe 2

Плъгинът прави работата с векторни елементи лесна, бърза и интуитивна. VectorScribe 2 ви дава възможност да променяте формите на пътеките, да премахвате излишните точки, да променяте ъгли с минимални усилия и др., много по-добре отколкото с традиционните на Illustrator инструменти и възможности.

Вижте видеото и се убедете сами:

VectorScribe2 ще бъде официално представен съвсем скоро и ще работи с Illustrator CS4-CC на Windows XP и по-високи версии, и Mac OS X 10.6-10.9 Маверикс.

Източник: www.astutegraphics.com
Написа: Пламен Давидов

Пламен Давидов

Име: Пламен Давидов

Професионален опит: Машинен инженер, практик, с богати познания в областта на печатните технологии и основният двигател на Полиграфия инфо. Над 12 години се занимава с предпечат, дигитален печат, експонация, специализирал в чужбина поддръжка на ctp на Dainipon Screen .

Настоящи занимания: Пламен е човекът, който следи тенденциите почти денонощно и определя редакционната политика на Printguide.info. Търсач на новости и информация, той е справочникът ни за всички фирми на българския пазар, оборудването, което имат и пазарния им дял. За нещата, които не знае, знае кого да попита и къде да потърси информация. Освен за редакционната политика, се грижи за техническата изправност на всичките ни сайтове.