Безплатна версия на PhotoTools 2

2122

Софтуерът на onOne PhotoTools 2 Lite включва 14 ефекта, предназначени да дадат на цифровите снимки професионален изглед

onOne Software, Inc., водещ разработчик на софтуерни решени за професионални фотографи и напреднали аматьори, обяви безплатна олекотена версия на PhotoTools 2 Standard Edtion. PhotoTools 2 Standard Edition е гъвкав плъгин за Adobe Photoshop CS2, CS3 и CS4 that. Той оползотворява макросите на Photoshop, за да осигури широка гама от инструменти, включително ефекти, корекции и автоматизация, интегрирани в пълноценна работна среда.

PhotoTools 2 Lite включва 14 от най-популярните ефекти, които могат да се намерят в PhotoTools 2 Standard и Professional Edition. Включените 14 ефекта варират от възпроизвеждане на класически фотоефекти, като симулиране на различни типове филм, като Kodachrome и Velvia, до модерни ефекти, включително омекотяване на кожата.

PhotoTools 2 Lite се предлага безплатно и е наличен за директно сваляне от интернет страницата на onOne Software. За да получат продукта, потребителите трябва да посетят www.ononesoftware.com и да поискат безплатно сваляне с валиден имейл адрес.

На снимката: Така работи един от ефектите, включени в PhotoTools 2 Lite

Източник: ononesoftware.com

Интернет портал за печатни технологии.