Безплатният софтуер PACKZVIEW в помощ на предпечатари и дизайнери

474
Безплатният софтуер PACKZVIEW в помощ на предпечатари и дизайнери

PACKZVIEW е създаден изцяло от нулата от Hybrid Software и е базиран на технологията и библиотеките, които ще намерите в техния професионален топ продукт PACKZ

Какво прави PACKZVIEW

Продуктът е специално създаден за нуждите на печата и особено на печата на опаковки, където има нужда да се преглеждат PDF файлове и да се визуализират правилно всички елементи и параметри в тях.

 

PACKZVIEWPACKZVIEW показва всички прозрачности, обекти с овърпринт и презастъпвания на цветовете така, както ще бъдат отпечатани на печатната машина, което е голямо предимство пред алтернативни решение за визуализация на PDF. Всички атрибути на файла като:

  • цветоотделки и слоевете;
  • вградените изображения;
  • използвани шрифтове и цветови профили
  • разпознатите баркодове
  • геометрията на файла
  • свиване и параметри на RIP

Още функционалности

Налични са още и инструменти за измерване на цветове, намастиляване и разстояния, както и възможност за рекомбиниране на 1-bit tiff файлове. Софтуерът може да се свали и от потребители, които не са клиенти на компанията за други продукти. Необходима е обаче регистрация на сайта на производителя с фирмен e-mail адрес

Разгледайте изключително подробното видео подготвено от колегите от ГЕД тук.

 

Изключително подходящ за дизайнери, предпечатари и клиенти на печатниците, които искат да могат да преглеждат и одобряват файлове в реалният им вид, така както ще бъдат отпечатани след това.

Свали PACKZVIEW напълно безплатно

За повече информация за балплатния PACKZVIEW или други продукти на Hybrid Software вижте тук.

Интернет портал за печатни технологии.