Безплатни баркод и QR код генератори

1382
Безплатни баркод и QR код генератори

Тук можете да видите селекция безплатни онлайн решения за генериране на различни типове баркодове.

free-barcode-generator.net
Този онлайн генератор поддържа огромно разнообразие едноизмерни и двуизмерни кодове. Онлайн инструментът предлага изключителен брой опции и големи възможности за контрол. Можете да генерирате едновременно до 20 кодове и да ги сваляте в различни растерни и векторни формати. Получавате възможности за контрол на използваните символи, както и на изгледа на кодовете, като пропорции, бели полета, цветове и още много.

 

free-barcode-generator.net

online-barcode-generator.net
Този генератор е лесен и приятен за употреба. Той поддържа разнообразни формати на баркодове и QR кодове. Можете да избирате между три варианта за размера и цвета на фона и кода. Може да свалите генерираните кодове в *.eps, *.png, *.pdf и *.svg.

 

online-barcode-generator.net

EAN13 Barcode Maker за Illustrator
Този плъгин позволява да генерирате EAN13 баркодове директно в работната среда на Illustrator. Той използва OCR B, който можете да свалите от Adobe Typekit. Плъгинът позволява и да генерирате автоматично голям брой кодове от един текстов файл.

 

EAN13 Barcode Maker за Illustrator

Текста написа: Мартин Новев

Име: Мартин Новев

Професионален опит: Практик с журналистически опит. Познава добре печатните технологии, но и умее да пише много добре. През последните осем години трупа опит в различни печатници като се занимава с филмова експонация, оператор е на CTP, прави електронни монтажи и предпечат. Най-голямата сила на Мартин обаче е в предаването на този полезен опит в лесен и удобен за четене вид. Уменията са придобити благодарение на образованието му по журналистика от Софийски университет и трите години опит като репортер във в. "Новинар", "Сега" и "168 часа".

Настоящи занимания: Основната му работа е като оператор предпечат, което го поставя на бойното поле всекидневно - решава множество работни казуси, познава в дълбочина софтуерните продукти за предпечат, както и всички печатни и довършителни процеси.

В свободното си време: Макар в екипа ни да сме все четящи хора, не познаваме друг човек, който да чете повече от Мартин.