Безплатни калкулатори за печатни услуги

2058
Безплатни калкулатори за печатни услуги

Платформата Beprint.bg предлага на регистрираните рекламни агенции или печатници безплатен помощен инструмент за генериране на цени за различни печатни продукти под формата на калкулатори.

Безплатни калкулатори за печат

 

В онлайн платформата всяка една рекламна агенция или печатница може сама да пресметне цена с безплатните калкулатори , на четирите вида печат: офсетов, дигитален, ситопечат и широкоформатен печат в желаната от вас цветност, медия и тираж конкретно за изделието, което ви предстои да изработите. Тук също може да пресметнете пак напълно безплатно и облагородяването на вашия продукт: надпечатен лак, UV лак, частичен лак или ламинат.

Само в Beprint.bg можете сами да калкулирате цената за щанца на изделието, което ви предстои да щанцовате. За по-сложните и нестандартни печатни продукти има и калкулатори, които смятат цена на различни видове ефектни или релефни частички лакове.

Ако пък изделието ви се нуждае от каширане или щанцоване в необичайни формати, отново е помислено с различни калкулатори, които да са полезни за по-лесното пресмятане на вашия вариант на поръчка.

Не на последно място, само с няколко клика можете ако желаете да поръчате услугата или изделието на цената, която сте пресметнали. Без да се налага да се пазарите за всяка една цена поотделно за различните видове услуги.

За улеснение на потребителите в секцията печатни продукти са поставени над 7000 от най-често поръчвани варианти на продукти, разделени на 6 основни категории според тяхното приложение. Можете да видите готовите цени за различни изделия, които според Beprint.bg са най-често използвани.

Рекламните агенции и печатниците получават специални цени след регистрация в платформата.

Помислено е да се избегне конфликта на връзката: производител-агенция–краен клиент. Платформата защитава информацията за цените според вида клиент или фирма.
За най-любознателните е поставена и секцията Услуги, в която подробно са описани основните видове технологии и техники в полиграфията. Това място е своеобразен наръчник за начинаещите в бизнеса или за вашия млад и неопитен служител.

Ако пък искате да разгледате просто нещо интересно, посетете Блога на Beprint.bg – мястото, в което администраторите са се постарали да ви запознаят с любопитни и интересни теми.

Всичко, което е необходимо, е да се регистрирате и след одобрение от администратора да започнете да използвате безплатните калкулатори, без да сте задължени от поръчка в платформата.

 

 

лого бипринт

За контакти:
Тел: 0885 860 290 и 0885 524 480;
e-mail:: info@beprint.bg и support@beprint.bg

Интернет портал за печатни технологии.