Безплатно приложение за създаване на опаковки

1830
Безплатно приложение за създаване на опаковки

Случвало ли ви се е да трябва да създадете макет за опаковка на продукт със странна форма?

Безплатно приложени за създаване на опаковки

 

Е, вече има безплатно решение – Tample maker . Този сайт ви дава възможност след като сте измерили продукта, да изберете от 20-те макета и вече да имате готов разгънат проект за разпечатване. Това, което прави приложението толкова специално е, че шаблоните са динамични и позволяват персонализиране на всички размери. Също така използването му е 100% безплатно и не изисква дори регистрация. Правата позволяват и използването с комерсиална цел от страна на дизайнери, печатници и други заинтересовани страни.

Сред наличните макети могат да бъдат открити такива с форма на сърце, сфера, паралелепипед, цилиндър, звезда, пирамида и много други. Също така има макети за опаковки на мляко, торта, тесте карти, подаръчни чанти, папка за документи и пощенски плик, както и поставка за дисплейна реклама.

Източник: www.templatemaker.nl
Текста написа: Антон Даскалов

Име: Антон Даскалов

Бакалавър по телекомуникации в Нов Български Университет, а също и бакалавър по Икономика с профил Бизнес администрация. Практик с над 10 годишен опит в сферата на офсетовия печат и номерацията. Въвежда дигиталния печат в портфолиото на офсетовата печатница Оптимал принт. В момента - технолог дигитален печат и фото ентусиаст с добро портфолио.

http://antondaskalov.photography/