Българско AI решение за изрязване на снимки по контур

1436
Българско AI решение за изрязване на снимки по контур

Изрязването на снимки по контур е досадна и най-вече трудоемка задача, но вече има решение и за този проблем.

Става въпрос за българската платформа remove.bg, която прави всичко за под 5 секунди. Необходимо е само да изберете снимката за обработка и да оставите на изкуствения интелект да свърши останалото.

 

remove.bg

Освен изрязване, може да замъглите или изцяло замените фона, преди изтегляне на снимката. Изборът е между плътен цвят или пък друга снимка. Резултатите са изключително добри с оглед, че направихме тест със снимки, които не бихме квалифицирали като лесни за изрязване. Интересното е, че веднага може да оцените резултата, което вероятно спомага допълнителното обучение на платформата. Разбира се не е изключена опцията и сами да доизтриете или възстановите определени детайли.

 

remove.bg

Освен на онлайн платформата, услугата може да се ползва и като, отделно решение, безплатна добавка към Photoshop или чрез интегриране към налична уеб платформа от разработчици. Това позволява и автоматичното изрязване по контур на голям брой снимки. И тъй като няма безплатен обяд, то дойде време и за цената, а тя е доста апетитна – от 0.14 до 1.99 € на снимка, в зависимост от закупения абонаментен план.

Текста написа: Антон Даскалов
Източник: www.remove.bg 

Име: Антон Даскалов

Бакалавър по телекомуникации в Нов Български Университет, а също и бакалавър по Икономика с профил Бизнес администрация. Практик с над 10 годишен опит в сферата на офсетовия печат и номерацията. Въвежда дигиталния печат в портфолиото на офсетовата печатница Оптимал принт. В момента - технолог дигитален печат и фото ентусиаст с добро портфолио.

http://antondaskalov.photography/