Бързо и лесно създаване на пъзели.

5106
Бързо и лесно създаване на пъзели.

Puzzle Pro 2.2 е продукт на компанията AV Bros, който спестява много време и усилия при създаване на пъзели от произволна илюстрация.

Наскоро ми се наложи да помогна на мой познат, който ме помоли да му препоръчам софтуер, с който бързо и лесно може да направи пъзел. След кратък преглед на различни продукти, вниманието ми привлече AV Bros. Puzzle Pro 2.2. Това, с което веднага ме грабна бяха точно леснотата и бързината на работа. Буквално за няколко минути, можете да се запознаете с всички налични опции и да реализирате вашия проект.

С Puzzle Pro 2.2 имате контрол върху формата и броя на отделните елементи, на които желаете да разделите желаната от вас илюстрация, като можете да определяте броят на редовете и броят на колоните, ще които съставляват решетката на вашия пъзел. Има създаден готов пресет с формата на отделните елементи, но в случай, че желаете можете да е промените по ваш вкус, а също и да определяте дебелината на контура на елементите. Прегледът в реално време се грижи за това да виждате в момента промените, които нанасяте. Всички контролни менюта са удобно реализирани с плъзгачи като за по-голяма прецизност можете да зададете и цифрови стойности.

Едно от най-големите достойнства на продуктът наред с лесното управление и бързината при работа е възможността да експортирате така създадената от вас решетка с елементи като път в илюстратор. Puzzle Pro 2.2 дава възможност за запис в eps и ai формат, което обаче не е налично в демо версията. Точно така, продуктът не е безплатен като оставям на всеки да прецени дали и доколко е оправдана цената за единичен лиценз от 80$.

Повече за продукта както и демо версия можете да намерите на: www.avbros.com

Автор: Пламен Димитров

Биографична информация