Вземете специални условия за PitStop Pro до края на 2019

503
Вземете специални условия за PitStop Pro до края на 2019

Искате ли да намалите грешките в печата лесно и бързо? Повишете качеството още при печатните файлове с нов PitStop Pro!

Вземете специални условия за PitStop Pro


Губите ли време и усилия в сложни проверки? Иска ли ви се вместо това, да можете само с няколко клика на мишката да проверявате PDF файловете, които получавате от клиенти във вашето печатно производство? Това на пръв поглед изглежда чудесно, но може би се питате дали наистина е възможно…

Отговорът с нов Pitstop Pro 2019 е “Да”.

PitStop Pro е компактен софтуер, който помага на предпечатните отдели, печатниците и дизайн студията да правят автоматизирана и лесна проверка на клиентските си файлове, да нанасят корекции в тях. Продуктът е подходящ за професионалисти, които получават и работят с PDF файлове. Благодарение на вградения алгоритъм за автоматично търсене и интуитивния интерфейс, имате възможност да правите бързи и лесни проверки на вашите файлове, както и голям набор от корекции директно в PDF. 

Виж промоцията

Какво ви дава работата с PitStop Pro?
Откакто е представен на индустрията за първи път през 1997 г. насам, Enfocus PitStop Pro се превръща в наложило се като стандарт в печатната индустрия софтуерно решение за проверка и корекция на PDF файлове с пълен набор функционалности. След повече от 20 години опит на пазара, развитие и иновативни подобрения, този продукт е любим на редица предпечатни екипи. Така те успяват да предотвратят често срещани грешки, като минимизират времето и ръчните си корекции.

“Без да се извърши проверката с PitStop, файла не продължава напред за печат. Това което най-много ни допада е че работи бързо, качествено, лесно и резултатите са видими за нас и нашите клиенти. Клиента не обича проблемите, а решенията.

За нас PitStop е решение, което тушира бъдещи проблеми. Работим чудесно с него и му се доверяваме. Използваме продукта от 3-4 години. Изненадани сме от развитието на продукта и добавките в новите версии, защото правят работата още по-лесна, може да прозвучи странно, но и приятна.” – Любен Илиев, Русе Прес

Едно от основните предимства на софтуерa PitStop е фактът, че той идентифицира проблеми и ги поправя, още преди те да започнат да струват скъпо на доставчика на печатни услуги, както биха стрували например, ако печатницата похаби хартия, консумативи и пластини с някоя сгрешена поръчка. Да не забравяме и изгубеното по този начин време, което никой не би могъл да върне нито на клиента, нито на самия производител на печатното изделие.

Новото при PitStop Pro 2019:
От компанията Enfocus не спират да развиват своите софтуерни решения и Pitstop Pro не е изключение. С всяка следваща година продуктът става все по-функционален, удобен за употреба и лесноприложим. В най-новия ъпдейт ще откриете:

  • Нови функции, позволяващи по-лесно управление на сложни печатни файлове
  • Нов профил за дигитален печат за оптимизиране на файловете
  • Възможност за избор и растеризиране на отделни елементи във файла
  • Изцяло нов навигатор за селектиране на обекти в PDF файла

Освен с допълнителни функционалности, до края на тази година можете да се сдобиете с лицензиран пакет PitStop, както и други продукти на Enfocus с преференциални условия.

Ако продуктът ви е познат, защото вече притежавате негов софтуерен пакет, то със сигурност сте се убедили в неговата ефективност и лесна работа. Независимо кога сте закупили версията на вашия PitStop Pro пакет, можете да се възползвате от възможността да преминете на ъпгрейда с най-нова версия в рамките на промо периода до края на м. Декември.

Какви са промоционалните условия за PitStop Pro 2019?
През тази година се предлагат промоционални възможности както за закупуване на нов софтуер, така и за ъпгрейд на вече съществуващи лицензирани пакети. Можете да избирате от няколко различни комбинации на промоционални условия, за да осигурите на производството си максимално преимущество, което е точно съобразено с неговите специфики. До края на месец декември можете да вземете:

  • Преференциални условия за PitStop Pro 2019 – варианти без или с покритие
  • Намаление при преминаване към абонаментен PitStop Pro “from perpetual to subscription” с обновяване до най-новата версия (с възможности от една версия назад; две версии назад или по-стари версии)
  • PitStop Subscription – намален абонамент с преференция при кредитно плащане за 2020 година
  • Възможност за закупуване на втори лиценз PitStop Pro 2019 на половин цена
  • Намаление на PitStop Server 2019 за осигуряване на надеждност, сигурност и функционалност
  • Намаление на PitStop2Switch за проверка и прехвърляне на файлове с максимално автоматизирана работа

Заинтригувани сте да разберете повече за преференциалните условия?
Подробна информация можете да откриете на промоционалната страница на Pitstop Pro.

В случай че темата е интересна за вас и вашия бизнес и желаете в бъдеще да научавате още полезни новини или преференциални условия, можете да се абонирате за бюлетина на ГЕД и да получавате редовна информация за актуални предложения.

Възползвайте се от PitStop Pro 2019 с преференции до края на декември! 

Виж промоцията

За ГЕД
ГЕД предлага термални CTP експонатори на Kodak и има реализирани редица успешни инсталации в печатници с различни размери, занимаващи се с печат на рекламни материали, списания, вестници, книги и опаковки. Всички CTP експонатори са пригодени за работа с пластини с проявяване и безпроцесни пластини без проявяване. ГЕД разполага с обучени специалисти и предлага надежден сервиз във всяка точка на България.

Интернет портал за печатни технологии.