Вземи 50 процента отстъпка от всички продукти на EngView Systems

3142

Ако вече сте получили годишния печатен каталог Polygraphy Info 2013, няма как да не сте забелязали вложката на EngView Systems. Вложката представлява демо софтуер за проектиране на опаковки Engview Package Designer Suite.

EngView Package Designer Suite

С демо диска можете да тествате как се работи с EngView Package Designer Suite. Ако софтуерът ви хареса, можете да се възползвате от талона за намаление, поставен на последна страница на изданието.

EngView Package Designer Suite

Но отстъпката не е само за този пакет. До края на месец юни можете да се възползвате от 50% отстъпка за всички продукти на EngView Systems.

За да тествате софтуера, е необходимо да инсталирате на компютра си EngView Package Designer Suite от демо диска. Отнема не повече от 3-4 минути на средно бърз компютър.
Разгледахме с голям интерес опциите, които има програмата. За тези от вас, които не познават EngView Package Designer Suite, ще изброим само няколко от възможностите, които има.

  • библиотека с параметрични дизайни
  • модул за двучерно чертане с компоненти
  • триизмерна визуализация
  • интеграция с Adobe Illustrator
  • оценка на разходите
  • проектиране на лакиращи форми
  • проектиране на щанц форми
  • проектиране на контра биговащи подложки

интеграция на EngView Package Designer Suite с Adobe Illustrator

На снимката интеграция на EngView Package Designer Suite с Adobe Illustrator

Побързайте да се възползвате от специалното предложение за 50% отстъпка на продуктите на EngView , тъй като е валидно само до края на юни. Талона за отстъпка можете да намерите само в печатното издание на каталога Polygraphy Info 2013.

За повече информация:
ЕнгВю Системс София ЕАД
ЕнгВю Системс София ЕАД
гр. София, 1784, бул. Цариградско шосе № 135, Етаж 5
тел.: 02/ 976 83 12
факс: 02/ 976 83 14
info@engview.com
www.engview.com

ЕнгВю Системс София ЕАД в каталога Полиграфия Инфо

Име: Пламен Давидов

Професионален опит: Машинен инженер, практик, с богати познания в областта на печатните технологии и основният двигател на Полиграфия инфо. Над 12 години се занимава с предпечат, дигитален печат, експонация, специализирал в чужбина поддръжка на ctp на Dainipon Screen .

Настоящи занимания: Пламен е човекът, който следи тенденциите почти денонощно и определя редакционната политика на Printguide.info. Търсач на новости и информация, той е справочникът ни за всички фирми на българския пазар, оборудването, което имат и пазарния им дял. За нещата, които не знае, знае кого да попита и къде да потърси информация. Освен за редакционната политика, се грижи за техническата изправност на всичките ни сайтове.