Визитки в Microsoft Word или AutoCAD? Вече няма проблем!

3293
Визитки в Microsoft Word или AutoCAD? Вече няма проблем!

Освен ако не сте архитект, най-хубавите файлове за визитки се правят в Microsoft Word. В противен случай задължително трябва да използвате AutoCAD. За флаери експертите препоръчват PowerPoint.

Визитки в Microsoft Word или AutoCAD

 

Сега сериозно, вече има лекарство срещу използването на подобни формати в полиграфията и то се нарича Cloudconvert, което все още е в бета версия. Разбира се не може да очаквате чудеса, като например векторизация на растерно изображение или създаване на визитка от аудио файл, но все пак има възможност за конвертиране между 205 файлови формата. Всички те са разделени по групи, сред които спадат: архиви, аудио , видео, документи, растерни изображения, векторни файлове, презентации, таблици, уебсайтове и любимият на всички AutoCAD.

 

конвертиране между 205 файлови формата

С Cloudconvert например може да превърнете всеки уебсайт в pdf файл. За целта е необходимо да имате регистрация, след което избирате файла, като посочите линк към него или да го качите в Dropbox, Google Drive или OneDrive. След това избирате изходен формат, в който да бъде конвертиран файлът. Готово, след няколко секунди може да го изтеглите. Всичко се случва в облака и не е необходимо инсталиране на какъвто и да е софтуер.

Част от поддържаните формати позволяват и допълнителни настройки при конвертирането. Услугата има, както безплатна, така и платена версия. Разликата е в обема и времето за конвертиране на файловете.

Текста написа: Антон Даскалов
Източник: cloudconvert.com

Антон Даскалов

Име: Антон Даскалов

Бакалавър по телекомуникации в Нов Български Университет, а също и бакалавър по Икономика с профил Бизнес администрация. Практик с над 10 годишен опит в сферата на офсетовия печат и номерацията. Въвежда дигиталния печат в портфолиото на офсетовата печатница Оптимал принт. В момента - технолог дигитален печат и фото ентусиаст с добро портфолио.

http://antondaskalov.photography/