Създаване и визуализация на диаграми с Datylon за Illustrator

44
Създаване и визуализация на диаграми с Datylon за Illustrator

Datylon е плъгин, с който имате по-голяма свобода да визуализирате своите данни в позната среда като Adobe Illustrator във вид на диаграма. С допълнението можете да организирате своя таблица с данни или да импортирате външна такава и на основата на тази информация да създадете огромно разнообразие от диаграми, инфографики и пр. Възможностите са огромни, включително можете да експортирате създаденото за уеб или за печат (поддържа и CMYK).

 

Datylon за Illustrator

 

Диаграмите създадени от Datylon могат да се комбинират помежду си в Illustrator и да създавате нови варианти. По-важна функционалност е интелигентното мащабиране на вече създадените диаграми, които запазват съотношенията на шрифтове и големините на полетата. Това спестява изключително много време на оператора при работа с различни медии и формати и не налага създаване на нови диаграми по отделно за всяка за тях.

 

Datylon за Illustrator

 

Разбира се Datylon предлага библиотека с диаграми за улеснения на потребителите, допълнителни опции за корекции и създаване на стилове, инструменти за управление на данните и др.

 


 

Софтуерът се предлага с 14 дневна пробна версия за Illustrator след регистрация на акаунт в Datylon.

Вижте различни диаграми, инфографики и др. създадени за вдъхновение тук.

Интернет портал за печатни технологии.