Възстановяване на повредени файлове за InDesign

1684
Възстановяване на повредени файлове за InDesign

Случвало ли ви се е да работите с InDesign и при опит за отваряне на файл да се визуализира грешка, че файлът е повреден? Какво може да се направи тогава?

Възстановяване на повредени файлове за InDesign

 

Решението на Markzware – DTP File Recovery е възможност за справяне с този проблем. Освен за InDesign файлове, то е подходящо още за QuarkXPress, Illustrator и PDF, както може да се убедите от видеото:

Услугата протича в два етапа и е подходяща за едни от най-често срещаните грешки: Error code 4, Error code 5, Error code 6, Database error, Bad file format -39, Cannot open file и други. В първата стъпка след заплащане на сумата от 49 евро, която не се възстановява, независимо от резултата, и качване на повредения файл посредством специална форма се прави анализ и в рамките на няколко часа се получава информация за възможността за поправяне на минимум 50% от получения повреден файл. Едва тогава при втората стъпка се заплаща в зависимост от размера на файла, като сумите варират от 99 до 199 евро.

Текста написа: Антон Даскалов
Източник: markzware.com

Антон Даскалов

Име: Антон Даскалов

Бакалавър по телекомуникации в Нов Български Университет, а също и бакалавър по Икономика с профил Бизнес администрация. Практик с над 10 годишен опит в сферата на офсетовия печат и номерацията. Въвежда дигиталния печат в портфолиото на офсетовата печатница Оптимал принт. В момента - технолог дигитален печат и фото ентусиаст с добро портфолио.

http://antondaskalov.photography/