Гед ви кани на GED Insights с Hybrid Software в София

7138
Гед ви кани на GED Insights с Hybrid Software в София

На 29.03.2018 г. в офиса на ГЕД в София ще се проведе първото GED Insights събитие за 2018 година. На него ще бъдат представени продуктите PACKZ и CLOUDFLOW на Hybrid Software.

GED Insights с Hybrid Software

 

За събитията
GED Insights са събития, насочени към развитието и създаването на информирана бизнес среда за печатната индустрия в България. Тяхната идея е да дават информация под формата на новини и ноу-хау от сферата, както и обучения и демонстрации на продукти от портфолиото на ГЕД. Поемайки тази инициатива, екипът на ГЕД цели да създаде динамична и иновативна, работеща с модерни технологии, бизнес среда в тази сфера от българския бизнес.

 

Целта на тези събития е да бъдат образователни, приятни и полезни. Единственото, което бъдещите посетители трябва да направят, е да попълнят своята регистрационна форма за конкретното събитие. От ГЕД осигуряват топло посрещане, подробни демонстрации на продуктите и стойностно прекарано време.
Изданията на GED Insights, провели се през изминалата година, получиха много позитивна обратна връзка. Посетителите споделят, че форматът на събитието наистина им допада, смятат информацията в него за ценна и биха могли да я приложат в собствения си работен процес.

За продуктите
На GED Insights с Hybrid Software ще разберете повече за две от популярните софтуерни решения, които компанията има в своето портфолио.

PACKZ е софтуер за редактиране и обработка на PDF файлове, който позволява редактиране на обекти, трапинг, живи обекти и монтажи.

Софтуерът PACKZ предоставя на потребителите широк набор от мощни инструменти за опростяване и улесняване на работния поток в тази индустрия. Интерактивната работа в нативен PDF формат до последния етап на подготовката способства утвърждаването на най-добри практики за печата на опаковки. Продуктът със своята гъвкавост и универсалност позволява коректната подготовка на файлове за всички съществуващи печатни процеси. PACKZ предоставя още уникален алгоритъм за трапинг, който може да работи в бърз, интерактивен и автоматичен режим. Може да бъде прилаган както към целия файл, така и само върху селектирани обекти, използвайки еднаква технология. Приложението автоматично открива областите в дизайна, където може да бъде приложен трапинг и ги визуализира. Потребителят може свободно да раздува обекти и променя параметрите им.

CLOUDFLOW е компактна, модерна и модулна система за автоматизация на графичния производствен работен поток на отделен компютърен облак.

 

CLOUDFLOW е цялостен работен поток, който покрива всички стъпки по обработка на файлове, управление на ресурсите, проверка и одобрение на заданията и автоматизация на предпечата. Софтуерът представлява уеб базирана платформа, която е специално съобразена с нуждите за обработка на файлове за печат на опаковки, с поддръжка на PDF, цветоотделяне, трапинг (управление на презастъпването), растеризация, одобрения и други функции. За да е в крак с клиентските изисквания, много печатници разполагат с няколко файлови сървъра или няколко производствени бази, което може да затрудни управлението на активите и балансирането на производствения работен поток. CLOUDFLOW решава този проблем, като управлява всички активи и производствени процеси включени в „облака“, до които имате достъп чрез интуитивен браузърен интерфейс достъпен от всяка локация.

Събитието GED Insights с Hybrid Software е БЕЗПЛАТНО, но за посещение се изисква регистрация. Можете да я направите като попълните регистрационната форма.
РЕГИСТРАЦИЯ

Събитието стартира в 9:00 сутринта с топла чаша кафе или чай и приключва по обяд.
За останалите предстоящи събития от поредицата GED Insights следете секция СЪБИТИЯ на сайта на ГЕД, а в социалните медии можете да проследявате вече провелите се издания с хаштаг #GEDInsights и #GEDnearyou.

Вижте пълното портфолио от софтуерни решения на ГЕД.

 

GED Insights с Hybrid Software

 

За ГЕД ООД
ГЕД ООД е семейна фирма с професионално управление, която предоставя широка гама от решения на своите клиенти. ГЕД ООД се стреми да предлага иновативни и продуктивни технологии и продукти на компании, които са сред пазарните лидери в печатната индустрия. Личното и индивидуално отношение на ГЕД, към нейните клиенти гарантира, че предоставените услуги отговарят на специфичните нужди и потребности на всеки един тях. Част от предлаганите услуги са дистрибуция на оборудване, софтуер и консумативи за печатната индустрия, инсталация, гаранционна и следгаранционна поддръжка, както и дизайн и професионален предпечат. Пълното портфолио на фирмата можете да намерите на www.gedbg.com.

За повече информация за ГЕД ООД, следвайте GED ltd. в Twitter на@GEDcompany, следвайте YouTube каналаGED Ltd. или харесайте Facebook страницата GED CORPORATE PAGE.

Биографична информация