ГЕД ООД е официалният представител на 4PEES за България

3160

Гед ООД вече е официален дистрибутор на белгийската фирма 4PEES, която има изключителните права за Европа за портфолио от множество продукти и марки, които обхващат целия печатен процес – от дизайн до управление на печата.

Новите продукти представляват много добро допълнение към вече съществуващото портфолио на Гед ООД. По този начин фирмата ще може да даде на своите клиенти нови възможности, които да подсилят техните позиции на пазара, както и да предложи своите услуги в сфери, в които до момента е имала по-слабо присъствие.

Много от продуктите са познати на професионалистите в бранша и всички заинтересовани вече могат да закупят тези продукти от Гед.

Част от софтуерите се предлагат за ползване и по ПЪРВИЯ по рода си начин за този вид продукти – ПОД НАЕМ. Така клиентите, които желаят могат да не закупуват целия софтуер, а да заплащат месечен наем за неговото използване. Тази практика би им помогнала да се съсредоточат върху използването на тези софтуери в услуга на техните клиенти, като същевременно улеснява финансовото натоварване.

Фирма Гед, съвместно с 4PEES има удоволствието да предложи 10% отстъпка от цената на всички продукти от портфолиото на 4PEES за всички сключени договори до края на месец април. 

Новите продукти, които Гед ще предлага на Българския пазар са:
 
Callas – фирмата е специализирана в разработката на софтуер за обработка на PDF файлове. PDF Toolbox Desktop e насочен предимно към рекламни агенции и дизайнерски студиа, комерсиални печатници, печатници на опаковки, както и издателства.

Axaio – разработва допълнения и plug-in приложения за най-разпространените продукти на Adobe, които се използват в дизайнерски студиа, комерсиални печатници, печатници за опаковки и издателства. Те добавят функционалност към съществуващите възможности на продуктите на Adobe и автоматизират част от процесите, с които специалистите-професионалисти се сблъскват всеки ден.

Ctrl Publishing – предлага няколко plug-in приложения за InDesign и InCopy, съсредоточени предимно към потребителите им в рекламни агенции и дизайнерски студиа, комерсиални печатници и издателства. Продуктите са създадени с цел да разрешат някои от най-често изпълняваните задачи, които отнемат много време на професионалистите в дизайна и предпечата.

Elpical – фирмата разработва и предлага софтуерни решения за  обработка на дигитални изображения. Технологията позволява на издателства и дигитални печатници работещи с голям обем дигитални изображения, да автоматизират обработките на изображенията спрямо зададените от тях параметри, и то с несравними резултати.

Print Factory – софтуерът, който фирмата предлага включва пълен комплект от функционалности за студиа, занимаващи се с печат на банери, билбордове и други продукти на много широк формат. Този продукт предоставя всички необходими инструменти за обработката на файловете и подготовката на печатните задания, като оптимизира времето и разходите, свързани с тези процеси.

Twixl Media  – техният софтуер Twixl Publisher позволява на издателствата и рекламните агенции да пренесат своите проекти от InDesign на iPad. Софтуерът е комбинация от самостоятелен модул, работещ по Mac OS и plug-in за InDesign, която позволява да се прехвърли обикновен InDesign файл в интерактивна апликация за Apple iPad.

Laid Back  – фирмата има множество приложения, насочени към предпечата, издателската дейност, предпечата на вестници и др. Продуктите като Color Man, Convert Me  и Drop Man автоматизират някои от процесите в Quark Express и InDesign като например избора и обработката на изображения за дадена публикация, без да е нужно да напускате програмата, с която работите.

Заповядайте на изложението за полиграфия Drupa в Дюселдорф тази година, където 4PEES ви очаква в зала 7А, щанд D13. На Drupa ще можете да видите всички продукти в действие, както и да се запознаете с най-новите тенденции за развитие на фирмата.

Име: Пламен Давидов

Професионален опит: Машинен инженер, практик, с богати познания в областта на печатните технологии и основният двигател на Полиграфия инфо. Над 12 години се занимава с предпечат, дигитален печат, експонация, специализирал в чужбина поддръжка на ctp на Dainipon Screen .

Настоящи занимания: Пламен е човекът, който следи тенденциите почти денонощно и определя редакционната политика на Printguide.info. Търсач на новости и информация, той е справочникът ни за всички фирми на българския пазар, оборудването, което имат и пазарния им дял. За нещата, които не знае, знае кого да попита и къде да потърси информация. Освен за редакционната политика, се грижи за техническата изправност на всичките ни сайтове.