ГЕД става официалният представител на GMG за България

285
ГЕД става официалният представител на GMG за България

ГЕД стана официалният представител на немския разработчик на решения за управление на цвета GMG Color, широко познат на работещите в българския печат.

Представители на ГЕД и на техния нов партньор GMG пожелаха да споделят вълнението си от това мащабно попълнение в портфолиото, с което те успяват да предлагат на българския пазар още една основополагаща част от работния поток, характерен специално за печатниците.

“От началото на месец февруари ГЕД е партньор на GMG за България. Ние сме много ентусиазирани, тъй като считаме, че възможностите на софтуера на GMG, особено последните му версии, го правят не само естествен, но и много полезен елемент на работния поток на една печатница. Ние наистина сме много радостни, защото това ни дава още една работеща възможност да предлагаме на полиграфията в България качествени и полезни решения на световно ниво, които да правят производствения процес по-предвидим, по-надежден и следователно по-печеливш.”
Калинка Стайкова, управляващ партньор, ГЕД

Гед представител на GMG

 

Екосистемата от продукти за управление на цвета на GMG ви осигуряват цялостен контрол, предвидимост и стандартизация на всички етапи на процеса

GMG предлага няколко продукта, които могат да работят както самостоятелно, така и в дълбоко интегрирана екосистема, която ви позволява да забравите за много от проблемите, които мислите за стандартни в печата, да пестите време и разходи всеки ден и да имате ясна предвидимост какво ще се получи на печат още на етап дизайн.

Цветопробната система GMG ColorProof е много популярна в България, но в портфолиото на GMG ще намерите и продукти на GMG OpenColor и GMG ColorPlugin, с които можете да постигнете невероятни резултати и стандартизация.

“За нас е изключителна чест и удоволствие да започнем да работим с лидера в управлението на цвета GMG Color. Експертизата на компанията е несравнима и се радваме, че имаме възможността да предложим невероятните спестявания и възможности, които носят нейните продукти на българските печатници и собственици на марки.”
Иван Стайков, изпълнителен мениджър, ГЕД

Вашите възможности с продуктите на GMG GmbH

Ако вие искате, можете да:

  • Работите с големи собственици на марки, които имат сложни файлове и високи изисквания за цветовете на своите продукти
  • Стандартизирате печата между всички ваши машини, за да можете да печатате поръчки на различни технологии
  • Пробвате печата с разширено цветово пространство, при който нямате нужда да миете машината след всяка поръчка
  • Печатате по международен стандарт или да си направите вътрешнофирмен такъв, за технологиите, за които няма стандарти
  • Да контролирате с ясна предвидимост цветовете във вашия работен поток

Продуктите на GMG Color за задължителни инструменти, с които трябва да се запознаете.

Според самия Steven Accou, софтуерен архитект в GMG GmbH & Co. KG:
“Color management has become more and more important for improving quality and lowering costs. GMG has a perfect portfolio to help customers with these goals. GED is the perfect partner to support our customers in Bulgaria to achieve these goals.”

 

Инструментите на GMG за качествения работен поток на печатницата

 

GMG ColorProof – лидерът в цветопробните системи

GMG ColorProof е една от най-популярните и функционални цветопробни системи на пазара, с която можете да отпечатвате цветни проби по международни стандарти, както и да създавате собствени профили за симулация на печатните условия на вашето производство.

Едно от най-силните предимства на GMG ColorProof е възможността за дълбока интеграция с другите продукти на GMG, което позволява на печатниците да използват цветопробната система, като реален инструмент за предвиждане и управление на печата, а не като самостоятелен остров. GMG ColorProof се интегрира с GMG OpenColor и ви позволява да правите цветни проби, които симулират изключително точно вашите реални условия на печат.

Виж повече за GMG ColorProof >

 

GMG ColorProof

 

GMG OpenColor – профилирайте и стандартизирайте вашия печат

С GMG OpenColor можете да създавате профили на вашите печатни машини или да използвате вградените профили на редица стандартни условия на печат.

GMG OpenColor има няколко уникални предимства, като например:

  • възможността да се изграждат точни и пълни профили с много ограничена информация, често дори без използване на таблици – можете да създавате профили бързо и евтино, включително на печатните условия, при които е печатана поръчка при конкуренцията;
  • Възможността да се предвижда много точно как ще се отрази на финалната визия на печатния продукт редът на мастилата на машината, както и тяхното презастъпване и надпечатване.

Профилите, които създавате с GMG OpenColor ви позволяват да постигнете предвидимост и стандартизация на процеса.

Виж повече за GMG OpenColor >

 

GMG ColorPlugin – правете бързи корекции и замени на цветове директно във Photoshop, използвайки реалните печатни профили

GMG ColorPlugin е плъгин за Adobe Photoshop, с който можете да правите бързи и точни замени на цветовете директно във Photoshop.

С него имате директен достъп до профилите, изградени с GMG OpenColor, и можете да видите как файлът ще изглежда на печат на конкретна машина – всичко това още на етап дизайн.

Научете повече за GMG ColorPlugin >

 

GMG ColorServer – конвертирайте файлове бързо и лесно между различни цветови пространства и различни цветови модели

Конверсията на файлове от един цветови модел към друг е ежедневие за печатниците на опаковки и обикновено е свързано с много ръчна работа и известна проба артистичност – всеки предпечатен специалист подхожда към задачите по малко по-различен начин.

С GMG ColorServer можете бързо и лесно да създадете печат с раширено цветово пространство и да постигнете значителни спестявания от всяка поръчка, защото вече няма да е нужно да измивате машината преди да отпечатате следващата поръчка.

Виж повече за GMG ColorServer >

 

GMG ColorServer

 

GMG ColorCard – печатайте реални и точни референтни цветови карти за частица от стандартната себестойност

Ако сте печатница или собственик на марка, които използват цветови референтни карти, за да комуникирате цветовете и техните допуски, знаете колко сложен и времеемък процес е изработката на такива карти в мастиларната.

GMG ColorCard е изключително достъпно решение за печат на такива референтни карти с дигитален принтер, като осигурява точност на цвета и симулация на различни печатни материали – всичко това десетки пъти по-евтино от стандартните референтни карти.

Нещо повече – системата гарантира изключителна точност при нуждата от повторен печат на определена карта, като двете копия практически нямат отклонения – задача, която е почти непостижима със стандартния метод на полагане на реално мастило.

GMG ColorCard се използва успешно от производители и смесители на мастила, печатници и собственици на марки в цял свят, които искат да комуникират правилно специалните цветове, които се използват в дизайните на продуктите.

Научете повече за GMG ColorCard >

“Партньорството ни се разви по естествен начин на база на експертизата, която има нашият екип във внедряването на процеси по управление на печата и успешните ни проекти в тази посока. С нетърпение очакваме интересните проекти и предизвикателства и възможността да докажем, че българските печатници могат да са конкурентен партньор и на най-големите и изискващи собственици на марки”
Иван Стайков, изпълнителен мениджър, ГЕД

Свържете се с ГЕД, ако вече сте потребител на продуктите на GMG
Ако сте съществуващ потребител на система на GMG, можете да се свържете с ГЕД, за да регистрират вашите продукти в системата си и да започнете да получавате всички актуални промоции и възможности, които са насочени ексклузивно към съществуващи клиенти.

Медии за вашата цветопробна система
В ГЕД поддържат на склад количества от най-използваните модели и размери материали, които се използват за печат на цветни проби.

Можете да се свържете с ГЕД, за да разберат повече за точните видове и размери материали, които използвате, за да могат да обезпечат вашето производство.

Мастила за вашия цветопробен принтер
ГЕД също така е оторизиран представител на марката Epson за тяхната серия принтери с пигментни мастила, които са най-популярното решение за печат на цветни проби.

Можете да се свържете с ГЕД, за да разберат повече за точните видове и размери мастила, които използвате, за да могат да обезпечат вашето производство.

Възможности за ъпгрейди и надграждане
Ако вашата система е на по-стара версия или има опция, която мислите, че може да ви бъде полезна, екипът на ГЕД може да ви помогне, като ви предложи оптималното решение за постигане на вашите цели.

Също така можете да се възползвате от ексклузивна информация и възможности, които се предоставят на съществуващи потребители на системите на GMG.

За GMG Color
GMG е един от лидерите в разработката на решения за управление на цвета и много често техни иновации са променяли изцяло начина, по който работи индустрията. Компанията създава качествени и иновативни решения от своето създаване през 1984 година и нейното ДНК продължава да бъде предоставянето на точни и предвидими цветови резултати.

GMG публикува два пъти на година изключително интересно списание, което цели да покаже цветовете в техните невероятни и неочаквани приложения в различни аспекти на живота. Можете да се абонирате за trueColors напълно безплатно.

Повече за компанията и нейните продукти можете да научите на техния сайт – gmgcolor.com

За ГЕД
ГЕД продължава преследването на своята цел да предостави световни решения на водещи доставчици на българския пазар. Продуктите и фирмите, които представлява компанията, създават завършени екосистеми от цялостни решения, които дават на печатниците истински спестявания и възможност да бъдат реален доставчик дори на най-сложните и изискващи световни проекти.

Можете да научите повече за компанията и за продуктите, които предлага, на printing.gedbg.com

Можете да последвате страницата на ГЕД във Facebook, където те споделят най-интересните видеа от продуктите и приложенията на GMG Color.

Printguide
Printguide

Интернет портал за печатни технологии.