Гед представя нов сайт за продуктите на 4PEES на български език

1355

Белгийската фирма 4PEES, на която Гед ООД вече е официален дистрибутор има изключителните права за Европа за портфолио от множество продукти и марки, обхващащи целия печатен процес – от дизайн до управление на печата.

Много от предлаганите продукти са познати на професионалистите в бранша и всички заинтересовани от тях вече могат да ги закупят от Гед. На сайта, който е изцяло на български език, е включена подробна продуктова и техническа информация за всички продукти от портфолиото на 4PEES, както и съответните брошури. При проявен интерес, можете да отправите запитване към екипа на Гед, чрез сайта – www.soft.ged-bg.net, където може да намерите и повече информация за продуктите, които представляват интерес за вас.

Фирма Гед, съвместно с 4PEES предлага 10% отстъпка от цената на всички продукти от портфолиото за всички сключени договори до края на месец април тази година.

Заповядайте на изложението за полиграфия drupa в Дюселдорф от 3 до 16 май, където 4PEES ви очаква в зала 7А, щанд D13. На drupa ще можете да видите всички продукти в действие, както и да се запознаете с най-новите тенденции за развитие на фирмата.

Източник: Гед ООД

Име: Пламен Давидов

Професионален опит: Машинен инженер, практик, с богати познания в областта на печатните технологии и основният двигател на Полиграфия инфо. Над 12 години се занимава с предпечат, дигитален печат, експонация, специализирал в чужбина поддръжка на ctp на Dainipon Screen .

Настоящи занимания: Пламен е човекът, който следи тенденциите почти денонощно и определя редакционната политика на Printguide.info. Търсач на новости и информация, той е справочникът ни за всички фирми на българския пазар, оборудването, което имат и пазарния им дял. За нещата, които не знае, знае кого да попита и къде да потърси информация. Освен за редакционната политика, се грижи за техническата изправност на всичките ни сайтове.