ГЕД представя GED Insights

1083
ГЕД представя GED Insights

GED Insights са поредица от събития, които ще бъдат провеждани в офис на ГЕД или на избрани локации. Първото от тези събития е “GED Insights с Enfocus”

ГЕД представя GED InsightsВ рамките на тези събития ще бъдат провеждани:

  • кратки продуктови представяния;
  • обучения за работа с даден продукт;
  • обучения, свързани с актуални теми в бранша.

GED Insights са изцяло практически насочени събития, в рамките на които можете да придобиете дълбоко разбиране за представените продукти и техните ползи за Вашия бизнес.

Първото от тези събития е “GED Insights с Enfocus”

  • Четвъртък, 28.09.2017 г.
  • Офис на ГЕД, София, ул. Васил Друмев 36.
  • Регистрация и кафе от 09:00 до 09:30.
  • Започваме в 09:30 до 12:00.
  • Събитието е напълно безплатно! Нужно е единствено да се регистрирате на сайта на ГЕД.

РЕГИСТРАЦИЯ
В рамките на два часа и половина нашите специалисти ще Ви покажат избрани продукти на Enfocus, техните функции и приложения, както и реалното им използване при решаване на казуси от работата в предпечата.

Ще имате възможност да видите представяне на:
Enfocus PitStop Pro – уникално решение, което Ви дава възможност бързо и лесно да направите проверка на Вашите входящи PDF файлове, да коригирате намерените грешки и ако е нужно да направите корекции по PDF файловете. PitStop Pro е един от най-известните продукти в бранша и е неотменим инструмент за всеки, който получава готови клиентски файлове, по които трябва да се правят корекции. Ако търсите решение за по-големи обеми файлове, PitStop Pro се предлага и в сървърен вариант.
Вижте пълното описание на PitStop Pro на сайта на ГЕД.

Enfocus Switch – решение за автоматизация на процесите, свързани с приемане и обработка на документи и файлове, както и комуникацията, свързана с тях. С Enfocus Switch можете да автоматизирате редица действия и процеси, свързани с приемането на файлове по имейл, FTP или през уеб портал; да правите автоматични конверсии в различни формати; да създавате електронни монтажи; да изпращате автоматични имейли за смяна на статуса на поръчки и много други. Switch е решението, което дава най-голяма добавена стойност за клиента, заради своята уникална възможност да се интегрира във всички процеси на дизайна, предпечата и производството.
Вижте пълното описание на Switch на сайта на ГЕД.

Enfocus PDF Review – гъвкаво и изключително лесно за настройване и ползване решение за одобрение на файлове през браузър. Базиран на Enfocus Switch, продуктът дава възможност за одобрение, коментари и размяна на файлове между предпечата, търговците и клиента на печатницата. Гъвкавата структура на PDF Review го прави приложим за всички видове печат и за печатници с различни размери и обем на файлове. Процесът на одобрение е изключително лесен и от клиентска страна. Клиентът получава линк, който се отваря в браузър, където може бързо и лесно да се одобри файла, да се върне за корекции, както и да се оставят бележки и коментари по него.
Вижте пълното описание на PDF Review на сайта на ГЕД..

За още събития от поредицата “GED Insights” следете секцията СЪБИТИЯ на сайта на ГЕД.
Както винаги, можете да очаквате топло посрещане, задълбочени демонстрации на продуктите и стойностно прекарване на Вашето време.

За ГЕД ООД
ГЕД ООД е семейна фирма с професионално управление, която предоставя широка гама от решения на своите клиенти.  ГЕД ООД се стреми да предлага иновативни и продуктивни технологии и продукти на компании, които са сред пазарните лидери в печатната индустрия. Личното и индивидуално отношение на ГЕД, към нейните клиенти гарантира, че предоставените услуги отговарят на специфичните нужди и потребности на всеки един тях. Част от предлаганите услуги са дистрибуция на оборудване, софтуер и консумативи за печатната индустрия, инсталация, гаранционна и следгаранционна поддръжка, както и дизайн и професионален предпечат. Пълното портфолио на фирмата можете да намерите на www.gedbg.com.

За повече информация за ГЕД ООД, следвайте GED ltd. в Twitter на @GEDcompany, следвайте YouTube канала GED Ltd. или харесайте Facebook страницата GED CORPORATE PAGE.

Интернет портал за печатни технологии.