Дебют за DaVinci Designer на drupa

1254
Дебют за DaVinci Designer на drupa

Farheap Solutions и дъщерната им компания OpenSoft ще представят DaVinci Designer, интерактивно решение за онлайн персонализация на продукти за графичната индустрия.

DaVinci Designer

 

DaVinci Designer е интерактивен инструмент за генериране на 3D изображения за преглед и PDF файлове, който поддържа CMYK цветове, различни повърхности, топъл печат и частичен лак. DaVinci Designer позволява на потребителите да създават усъвършенствани дизайни за плоски продукти, опаковки, промоционални материали (чаши, химикалки и др.), текстил и много други. DaVinci Designer е лесен за употреба и генерира триизмерни визуализации на продуктите. Модулът за генериране на визуализации е базиран изцяло на HTML5 и JavaScript.

DaVinci Designer предлага реалистични модели, които потребителите могат да въртят, да оглеждат различните повърхности и да включват и изключват слоеве. DaVinci позволява поставянето на топъл печат и частичен лак на отделни слоеве за по-лесно преглеждане. Модулът за дизайн позволява заключване на всеки параметър на всеки слой с цел запазване на идентичността на марката и дизайна.

DaVinci Designer може с лекото да се вгражда в сайтове и да се конфигурира само с няколко реда код. Възможно е и безпроблемно да се интегрира със съществуващи web-to-print решения.

Източник: https://www.farheap.com/
Текста написа: Мартин Новев

Име: Мартин Новев

Професионален опит: Практик с журналистически опит. Познава добре печатните технологии, но и умее да пише много добре. През последните осем години трупа опит в различни печатници като се занимава с филмова експонация, оператор е на CTP, прави електронни монтажи и предпечат. Най-голямата сила на Мартин обаче е в предаването на този полезен опит в лесен и удобен за четене вид. Уменията са придобити благодарение на образованието му по журналистика от Софийски университет и трите години опит като репортер във в. "Новинар", "Сега" и "168 часа".

Настоящи занимания: Основната му работа е като оператор предпечат, което го поставя на бойното поле всекидневно - решава множество работни казуси, познава в дълбочина софтуерните продукти за предпечат, както и всички печатни и довършителни процеси.

В свободното си време: Макар в екипа ни да сме все четящи хора, не познаваме друг човек, който да чете повече от Мартин.