Дизайн на защитени елементи в Illustrator чрез Arziro Design

1516
Дизайн на защитени елементи в Illustrator чрез Arziro Design

Arziro Design на Agfa Graphics е мощно плъгин решение за създаване на дизайн, чрез защитени елементи в Adobe Illustrator.

arziro

То е съвместимо с MAC и PC, като чрез него могат да се защитават от фалшифициране всякакви документи, включително: опаковки, етикети, билети, купони, таксови и пощенски марки, картички, сертификати, дипломи и други. Уникалното в продукта е, че дава възможността за защита в ръцете на самите дизайнери и собственици на марки, намалявайки разходите за проектиране.

Чрез Arziro Design може да се създават дизайни, трудни за повторно разработване, независимо от технологията за печат – флексо, офсет или дигитален. Същевременно защитата се създава за секунди, благодарение на вградените възможности, базирани на опита в защитата на документи, които имат от Agfa Graphics. Плъгинът разполага с лесен за употреба потребителски интерфейс, позволяващ работа в реално време и е напълно интегриран с Adobe Illustrator. Сред възможностите му спадат: създаване на модели от повтарящи се форми, създаване на сложни фонови изображения, запълване на обекти, графични структури и други.

Приложението е налично в целия свят. Основните изискванията за работа са: 64-bit OS (Win или MAC), 8 или повече GB RAM, Adobe Illustrator CC2014, мощна видео карта.

Източник: agfagraphics.com

Текста написа: Антон Даскалов

Име: Антон Даскалов

Бакалавър по телекомуникации в Нов Български Университет, а също и бакалавър по Икономика с профил Бизнес администрация. Практик с над 10 годишен опит в сферата на офсетовия печат и номерацията. Въвежда дигиталния печат в портфолиото на офсетовата печатница Оптимал принт. В момента - технолог дигитален печат и фото ентусиаст с добро портфолио.

http://antondaskalov.photography/