Дизайн, печат и рязане с EasySign

1016
Дизайн, печат и рязане с EasySign

Софтуерното решение EasySign се използва от над 20 000 компании, работещи в сферата на дигиталния широкоформатен печат, ситопечата, гравирането и други области.

 

Дизайн, печат и рязане с EasySign

 

Продуктът, дело на холандски разработчици, комбинира в едно процесите по дизайн, печат и маршрутизация на изрязване, като поддържа работа с файлове, създадени на Photoshop, Illustrator и CorelDraw. Най-важното за потребителите е, че има следните предимства: лесен за използване интерфейс, редуцира грешките, спестява време и средства, и добавя производствена мощност.

EasySign се предлага на модули в зависимост от нуждите на потребителите. Двете базови решения са EasySign Starter и EasySign Master. Първото може да работи, както самостоятелно, така и като приставка към Illustrator, Photoshop или CorelDraw. Използва се основно за изрязване на вече създадени дизайни, чрез генериране на файлове и поставяне на марки. Предлага се като абонамент с цена 30 евро на месец или 90 евро на година.

EasySign Master добавя още инструменти за работа, като векторизация, редактиране, клониране, наместване с цел оптимално оползоторяване на медиите, работа с маски и ефекти. Цената му е 35 евро на месец, 99 евро за три месеца или 349 евро за година. Пълният лиценз е на стойност 999 евро и включва едногодишна техническа поддръжка.
Освен тях са разработени отделни разширения за дигитален печат и гравиране. Предлагат се също модули за обучение, шрифтове, векторни и растерни изображения.

Текста написа: Антон Даскалов
Източник: www.easysign.com

Име: Антон Даскалов

Бакалавър по телекомуникации в Нов Български Университет, а също и бакалавър по Икономика с профил Бизнес администрация. Практик с над 10 годишен опит в сферата на офсетовия печат и номерацията. Въвежда дигиталния печат в портфолиото на офсетовата печатница Оптимал принт. В момента - технолог дигитален печат и фото ентусиаст с добро портфолио.

http://antondaskalov.photography/