Добавете красиви и реалистични светлинни ефекти към снимките си с Topaz Star Effects

2051

Topaz Star Effects е плъгин за Photoshop, който позволява на потребителите да създават уникални ефекти на звезди като манипулират и подсилват различни източници на светлина в цифровите си снимки.

Topaz Star Effects

Новото приложение на Topaz Labs позволява само с няколко цъкания с мишката да се трансформират източници на светлина, за създаване на красиви ефекти, например отблясъци на вода и бижута.

Някои от основните възможности на Topaz Star Effects са:

  1. избирателна четка. С помощта на този интуитивен инструмент можете да изберете на кои от източниците от светлина искате да приложите ефектите си.
  2. Избор на типа звезда, който искате да използвате.
  3. Възможност за създаване на слоеве с различни ефекти на звезди с различни характеристики.
  4. Корекция на цвета – позволява фин контрол на цвета на ефектите, които сте добавили.
  5. Допълнителни настройки – с тях можете да приложите приятни допълнителни щрихи към основните си ефекти.

Topaz Star Effects има голям брой предварително подготвени ефекти, които могат да се донастройват от потребителя.

Можете да свалите пробна версия оттук.

Източник: topazlabs.com
Текста написа: Мартин Новев

Име: Мартин Новев

Професионален опит: Практик с журналистически опит. Познава добре печатните технологии, но и умее да пише много добре. През последните осем години трупа опит в различни печатници като се занимава с филмова експонация, оператор е на CTP, прави електронни монтажи и предпечат. Най-голямата сила на Мартин обаче е в предаването на този полезен опит в лесен и удобен за четене вид. Уменията са придобити благодарение на образованието му по журналистика от Софийски университет и трите години опит като репортер във в. "Новинар", "Сега" и "168 часа".

Настоящи занимания: Основната му работа е като оператор предпечат, което го поставя на бойното поле всекидневно - решава множество работни казуси, познава в дълбочина софтуерните продукти за предпечат, както и всички печатни и довършителни процеси.

В свободното си време: Макар в екипа ни да сме все четящи хора, не познаваме друг човек, който да чете повече от Мартин.