Добавете перспектива във Photoshop с Perspectivemockups

624
Добавете перспектива във Photoshop с Perspectivemockups

Perspectivemockups е плъгин, чрез който с лекота да добавите перспективни ефекти към дизайните си във Photoshop.

 

Phoroshop с Perspectivemockups

 

С помощта на плъгина можете да представите проектите си по максимално атрактивен начин с лекота. Perspectivemockups запазва всички слоеве от проекта ви и можете да нанасяте корекции във всеки момент. Можете да избирате между осем стила с възможност да определяте дълбочината на перспективата.

След като изберете пипа визуализация, можете да поставите елементите на дизайна си като Smart обекти, които да редактирате свободно, за да постигнете търсения ефект.

Цената на плъгина е 19 американски долара, поддържаните версии на Photoshop са Photoshop CC 2014 – 2018.

Източник: perspectivemockups.com
Текста написа: Мартин Новев

Име: Мартин Новев

Професионален опит: Практик с журналистически опит. Познава добре печатните технологии, но и умее да пише много добре. През последните осем години трупа опит в различни печатници като се занимава с филмова експонация, оператор е на CTP, прави електронни монтажи и предпечат. Най-голямата сила на Мартин обаче е в предаването на този полезен опит в лесен и удобен за четене вид. Уменията са придобити благодарение на образованието му по журналистика от Софийски университет и трите години опит като репортер във в. "Новинар", "Сега" и "168 часа".

Настоящи занимания: Основната му работа е като оператор предпечат, което го поставя на бойното поле всекидневно - решава множество работни казуси, познава в дълбочина софтуерните продукти за предпечат, както и всички печатни и довършителни процеси.

В свободното си време: Макар в екипа ни да сме все четящи хора, не познаваме друг човек, който да чете повече от Мартин.