Добавете природните стихии мотиви към снимките си с NatureArt v.2.0

2480

Printguide проведе кратък тест на приложението на Akvis, с чиято помощ можете да имитирате природни феномени в цифровите си изображения.

Akvis NatureArt е инструмент, с който можете да добавите природни стихии към изображенията, с които работите. Цялата снимка може да придобие изцяло нов изглед като промените природните условия. Шестте природни ефекта, предлагани досега от NatureArt бяха: дъжд, слънце, вода, светкавици, облаци и огън. В NatureArt v.2.0 е добавен нов природен ефект: скреж, който позволява да покриете части от изображението по ваша преценка с ледени кристалчета.

Работата с приложението е изключително приятна и интуитивна. Достатъчно е да зададете параметрите на ефектите с помощта на плъзгачи и да посочите зоните на изображението, в които желаете да ги приложите. Ако резултатът не ви харесва, винаги можете да се върнете стъпка назад и да опитате пак. Крайният резултат е доста реалистичен и може да бъде много полезен в различни ситуации.

NatureArt v.2.0

Възможните приложения на програмата са разнообразни. Чрез нея можете да промените времето в снимка, да поставите звезди в нощното небе, да осветите тъмен пейзаж като добавите източници на светлина, както, да създадете горящ текстов ефект и още много. Чрез новия ефект можете да поставите скреж на елементи от изображението, на които прецените.

Новата версия позволява да запазвате и зареждате селекциите си. Вече има възможност и за създаване на нови изображения от нулата. Това позволява създаване на природни сцени от нулата, например генериране на море или нощно небе със светещи звезди.

Akvis NatureArt се предлага като самостоятелна програма и като плъгин Photoshop, Photoshop Elements, Paint Shop Pro и други графични редактори. Приложението работи с Microsoft Windows XP/Vista/Win7 и Macintosh Mac OS X 10.4-10.6, 32 и 64-битови. Можете да свалите 10-дневна пробна версия на софтуера от тук. Akwis NatureArt Home License се продава за 55 евро на интернет страницата на производителя.

Източник: akvis.com
Текста написа: Мартин Новев

Реклама
www.bgoferta.info
Ако имате нужда от изработка на флаери, каталози, дипляни, визитки, външна реклама, сувенирна реклама и други рекламни продукти, то www.bgoferta.info е точно за Вас. Няма нужда да се обаждате на различни печатници поотделно и да чакате да получавате цена за изработката на вашия продукт. Чрез www.bgoferta.info, оформяте вашето запитване за изработката на желания продукт и получавате оферти директно от печатниците. Използвайте бутона „Поискай оферта“.

Интернет портал за печатни технологии.