Добавка за InDesign, с която лесно да правите монтажи

2843
Spread the love

Ако все още търсите бърз и достъпен начин да правите своите монтажи, вече има решение.
Въпреки сравнително ниската си цена(39.99$) тази добавка е изключителнополезна. Тя превръща документите от InDesign в PDF и след това гимонтира обратно в InDesign. Всичко това става с едно натискане набутона. Можете да избирате между различни видове дипляни и брошуриподшити с телчета. Също така можете да настройвате блийдове, избутванепри влагане, празни страници и много други.

inline_349_http://prepressbg.com/images/Pic1_Impositionning_IndesignPlugIn.jpg

С облекчение ще осъзнаете, че не е нужно да похарчите $1000 за софтуерза монтажи. Един чудесен инструмент, за който плащате еднократно, аполучавате 24 часов съпорт, безплатни обновявания до последната версияи накрая плащате един лиценз за фирма – можете да гоинсталирате на повече от един компютъра.

Превод: Иван Иванов
Източник: impositionsoftware.com

Име: Иван Иванов

Професионален опит: Практик, завършил е полиграфия в ТУ Пловдив и маркетинг в УНСС. През последните пет години е заемал различни позиции в няколко печатници, като оператор на машини за топъл печат, ситопечат и ламинат. Преминал е стаж по предпечат и дизайн в издателство Икономедиа. Работил е и като организатор производство в Делта Хай Принт в Пловдив. Познава цялостния процес на производството на печатни материали, което е от голямо значение в неговата ежедневна работа. Общува всеки ден с клиенти, следи всички големи рекламни кампании и определено знае какво се случва при клиентите на печатния бранш. Специализирал се е в търсене на технически решения за креативните идеи на рекламните агенции и затова е много полезен при писането на материали за нестандартни материали и технологии.

Настоящи занимания: Работи като консултант Производствен печат в Коника Минолта Бизнес Солюшънс България

В свободното си време: Забелязахме, че се увлича по лова и футбола. Предпочита спортове като тенис на корт, тенис на маса и билярд. Има интереси в областта на маркетинга и рекламата, както и психологията.