Добавка за InDesign, с която лесно да правите монтажи

2862

Ако все още търсите бърз и достъпен начин да правите своите монтажи, вече има решение.

Въпреки сравнително ниската си цена(39.99$) тази добавка е изключително полезна. Тя превръща документите от InDesign в PDF и след това ги монтира обратно в InDesign. Всичко това става с едно натискане на бутона. Можете да избирате между различни видове дипляни и брошури подшити с телчета. Също така можете да настройвате блийдове, избутване при влагане, празни страници и много други.

С облекчение ще осъзнаете, че не е нужно да похарчите $1000 за софтуер за монтажи. Един чудесен инструмент, за който плащате еднократно, а получавате 24 часов съпорт, безплатни обновявания до последната версия и накрая плащате един лиценз за фирма – можете да го инсталирате на повече от един компютъра.

Превод: Иван Иванов
Източник: impositionsoftware.com

Име: Иван Иванов

Професионален опит: Практик, завършил е полиграфия в ТУ Пловдив и маркетинг в УНСС. През последните повече от десет години е заемал различни позиции в няколко печатници, като оператор на машини за топъл печат, ситопечат и ламинат.

Преминал е стаж по предпечат и дизайн в издателство Икономедиа. Работил е и като организатор производство в Делта Хай Принт в Пловдив и мениджър по качеството в печатница Дедракс. Работил е като консултант Производствен печат в Коника Минолта Бизнес Солюшънс България. Познава цялостния процес на производството на печатни материали, което е от голямо значение в неговата ежедневна работа. Общува всеки ден с клиенти, следи всички нови технологии и определено знае какво се случва в печатния бранш. Специализирал се е в осигуряването на технически решения за производсттво на ролна печатна продукция, като етикети и опаковки.

Настоящи занимания: Собственик и управител на Графтек ООД. В свободното си време: Забелязахме, че се увлича по лова. Предпочита спортове като тенис на корт, тенис на маса и плуване. Има интереси в областта на маркетинга и рекламата, както и психологията.