Екипът на ГЕД тръгва на път, за да се срещне с вас на GED near you в Пловдив

13689
Екипът на ГЕД тръгва на път, за да се срещне с вас на GED near you в Пловдив

Тази година екипът на ГЕД пое инициативата да организира серия събития извън пределите на София – GED near you. Форматът е практически насочен и ще ви даде полезни знания и нови контакти. Първото издание ще се проведе на 15.03.2018 в Пловдив.

GED near you в Пловдив

GED near you Пловдив е насочено към разпространение на ноу-хау и иновации в дизайна, предпечата и полиграфията. В рамките на един ден ще се проведат няколко презентации и продуктови представяния от водещи експерти от екипа на ГЕД ООД. Събитието ще протече в два основни панела, а лектори на ще бъдат Добромир Дочев и Артин Микаелян. Повече за тях, както и програмата на събитието можете да намерите на сайта на ГЕД.

 

GED near you в Пловдив

Сред представените на форума продукти ще бъдат:

  • Три софтуерни решения на Enfocus – PitStop Pro, Switch, PDF Review;
  • Утвърдените продукти с марка Kodak – Prinergy, InSite;
  • Решението на Hybrid Software за обработка на PDF файлове – PACKZ;
  • Софтуер за 3D визуализация от ново поколение на Creative Edge – IC3D.

PitStop Pro e Инструмент за проверка и корекция на PDF файлове с вграден алгоритъм за автоматична проверка спрямо зададени параметри.
Enfocus Switch е софтуерно приложение, с което можете да автоматизирате повторяеми действия, както и да интегрирате действията на различни апликации.
PDF Review e гъвкаво решение за проверка, одобрение на файлове и комуникация между клиенти и доставчици на печатни материали през браузър.
Kodak Prinergy Connect е работен поток за дигитален, офсетов и флексо печат. Представлява централизирана система за интелигентно управление и автоматизация на предпечатните процеси при комерсиалния печат и печата на опаковки.
Kodak Insite Prepress Portal е уеб базирано решение за обмен на файлове за печат, коментари и одобрение на файлове с клиенти и партньори от цял свят.
PACKZ е софтуер за редактиране и обработка на PDF файлове, който позволява редактиране на обекти, трапинг, живи обекти и монтажи.
Creative Edge Software iC3D е софтуерно решение за дизайн и създаване на реалистични 3D макети на гъвкави и термосвиваеми опаковки, чаши и опаковки от картон.

Точната локация и подробната програма на GED near you Пловдив ще бъде обявена допълнително. Единственото, което желаещите да посетят събитието трябва да направят, е да попълнят своята регистрационна форма. Заявете участие за събитието още днес!

 

GED near you в Пловдив

Изданията на GED Insights, провели се през изминалата година в офиса на ГЕД в София, получиха много позитивна обратна връзка. Това е и една от основните причини защо екипът на ГЕД реши да разпространи сходен формат и сред по-обширна аудитория. От компанията очакват и изданията на GED near you, провеждащи се извън София, да имат също позитивна реализация и успех.

За останалите предстоящи събития от поредиците GED near you и GED Insights следете секция СЪБИТИЯ на сайта на ГЕД, а в социалните медии можете да проследявате вече провелите се издания с хаштаг #GEDInsights и #GEDnearyou.

Вижте пълното портфолио от софтуерни решения на ГЕД.

За ГЕД ООД
ГЕД ООД е семейна фирма с професионално управление, която предоставя широка гама от решения на своите клиенти. ГЕД ООД се стреми да предлага иновативни и продуктивни технологии и продукти на компании, които са сред пазарните лидери в печатната индустрия. Личното и индивидуално отношение на ГЕД, към нейните клиенти гарантира, че предоставените услуги отговарят на специфичните нужди и потребности на всеки един тях. Част от предлаганите услуги са дистрибуция на оборудване, софтуер и консумативи за печатната индустрия, инсталация, гаранционна и следгаранционна поддръжка, както и дизайн и професионален предпечат. Пълното портфолио на фирмата можете да намерите на www.gedbg.com.

За повече информация за ГЕД ООД, следвайте GED ltd. в Twitter на@GEDcompany, следвайте YouTube каналаGED Ltd. или харесайте Facebook страницата GED CORPORATE PAGE.

Интернет портал за печатни технологии.