Електронен магазин на Оптимал принт

2735

Поръчай онлайн от стотици продукти като фактури, формуляри, календари и др. рекламни материали.

Още със стартирането на електронния магазин, екипът на „Оптимал принт” ЕООД имаше за цел да предостави услуга, която да спестява време за поръчка на печатни материали. Това е причината постоянно да обновяваме и надграждаме тази услуга, с което да предложим все по-добра услуга, която да обединява предимствата на web-to-print и електронен магазин на едно място. Към момента могат да бъдат поръчани няколко стотин различни артикула, които могат да се обобщят в 3 основни групи.

ФАКТУРИ
Въпреки всеобщото схващане, че никой не пише фактури на ръка, то ще Ви разочаровам, но тази група печатни материали е една от 3-те най-поръчвани. Освен, че все още има хора, които държат на традициите и попълват фактурите си на ръка, благодарение на дигиталния печат има възможност да се произвежда и по 1 кочан. Последното е задължително, тъй като това гарантира, че ще може да издадете фактури дори при спиране на електричеството, интернет достъпа или срив в системата за фактуриране. Разбира се, напълно наясно съм, че това е по-малката част от използваните фактури. Ето защо в тази категория попадат и познатите фирмени бланки. Те дават възможност да създадете много по-оригинални фактури, които ще се отличават от масовите черно-бели сухарски документи. От всички тези възможности за отпечатване на фактури Ви делят само няколко натискания на мишката в електронния ни магазин.

web to print оптимал принт

ФОРМУЛЯРИ
„Оптимал принт” има дългогодишен опит при разработването и отпечатване на формуляри за фирми, работещи във всеки един бизнес сектор. Това позволява в електронния магазин да предложим някои от най-интересните разработки, правени някога. По този начин лесно може да потърсите сред множеството предложения и да поръчате вече разработен формуляр, като сравните цените за различни предлагани количества. Разбира се, възможностите са неограничени и имате възможност в последния етап на поръчката да прикачите файл с мостра и ние ще раработим и Вашия формуляр. Пак в тази категория попадат и стандартните номенклатурни формуляри, които се използват все по-рядко, тъй като се предлагат от всички счетоводни и складови програми.

РЕКЛАМНИ МАТЕРИАЛИ
Към печатните рекламни материали спадат множество артикули: визитки, папки, дипляни, флаери, плакати, календари и много други. В електронния магазин могат да бъдат поръчани голяма част от тях, като има възможност за избор между различни видове хартия, довършителни процеси и количества. Тук отново съществува опцията за прикачване на работни файлове в края на самата поръчка, с което времето за даване на заявка е не повече от минута.

За финал искам да добавя и една приятна изненада за всички притежатели на клубни карти Print Guide Club. Всеки от Вас ще получи 22% отстъпка чрез специален промоционален код, който може да намерите само в сайта на Print Guide Club. Отстъпката ще е валидна за всяка покупка направена през електронния ни магазин в периода от 22.10.2013 до 22.11.2013 година (включително), като тя не може да се комбинира с други промоции и отстъпки. Кодът е валиден и за поръчка на календари , публикувани в електронния ни магазин.

Автор:

Интернет портал за печатни технологии.