Българската фирма „ЕнгВю Системс“ ще демонстрира на Друпа новостите в софтуера си за проектирането на опаковки

1351
Българската фирма „ЕнгВю Системс“ ще демонстрира на Друпа новостите в софтуера си за проектирането на опаковки

За пореден път българската софтуерна фирма „ЕнгВю Системс“ ще участва на Друпа, най-голямото събитие в света за печат и опаковки, със свой собствен щанд. По време на изложението софтуерният производител ще демонстрира най-новата версия на продукта си за проектиране на опаковки и дисплеи – EngView Package & Display Designer.

 

EngView Package & Display Designer

 

Най-интересното от версия 2024:

  • Обновена онлайн параметрична библиотека с над 2500 структури, готови за работа както в CAD системата, така и в графичната система Adobe Illustrator. Параметричният дизайн позволява всяка структура да се оразмери и модифицира чрез смяната на стойностите на параметрите с гарантиран и безупречен резултат;
  • Подобрени функционалности в интеграцията с Adobe Illustrator – за максимално удобство на графичния дизайнер;
  • Подобрения в 3D визуализацията на дизайните – за възможно най-реалистично представяне, анимация на сгъването и премахване на нуждата от изрязване на множество мостри;
  • Нови функционалности в EngView Shared Space – освен да отворите всеки един дизайн лесно и удобно през своя браузър, да видите анимация на сгъването му и да го одобрите за производство, вече можете да го разгледате и в реална среда. Внедрената нова функционалност за добавена реалност (Augmented Reality) дава възможност на дизайнера или клиента да визуализира 3D модела директно в магазина, където ще се продава като използва камерата на мобилното си устройство.

На Друпа „ЕнгВю“ ще представи и изцяло нов продукт – Art3D, който е насочен към графични дизайнери, които правят опаковки. Art3D дава възможност на дизайнерите да визуализират 2D чертеж на кутия като триизмерен модел.

 

EngView Package & Display Designer

 

Art3D е интегриран с Adobe Illustrator и е идеален за дизайнери на свободна практика, които нямат опит с CAD софтуер. Той им помага да създадат 3D модел от готови чертежи, изтеглени от интернет или предоставени от крайните клиенти. Art3D работи с всички векторни формати, независимо от софтуера, с който са създадени. Присъства и възможността за използване на готови 2D и 3D дизайни от огромната параметрична библиотека на EngView с готови ECMA и FEFCО стандарти.

 

EngView Package & Display Designer

 

Друпа ще се проведе в Дюселдорф от 28 май до 7 юни 2024 г. Можете да намерите колегите от EngView в зала 7А/щанд С12. Повече за представянето на компанията на Друпа, както и за продуктите и може да научете тук.

За компанията: „ЕнгВю Системс“ е водеща софтуерна компания в опаковъчната индустрия. Специализирана е в разработването на CAD/CAM решения за проектиране и препроизводство на опаковки и POP/POS дисплеи от картон, велпапе, мукава, ПВЦ и други листови материали.

Контакти:
Уебсайт: www.engview.com
Имейл: info@engview.com
Тел: +359 29768312
Адрес: бул. Цариградско шосе 135, София 1784

Printguide
Printguide

Интернет портал за печатни технологии.