ЕнгВю Системс е софтуерен партньор на Highcon за Euclid

2117
ЕнгВю Системс е софтуерен партньор на Highcon за Euclid

Софтуерният инструмент Euclid Editing S/W, който е неразделна част от машината за цифрово рязане и биговане Highcon Euclid е разработен от българската комапния ЕнгВю Системс София АД.

Euclid Editing S/W

Софтуерът е олекотена версия на CAD/CAM системата за дизайн на опаковки EngView Package Designer. Предлага всичко необходимо за редакция на работните файлове и подготовката им за производство. Това включва инструменти за промяна на дизайна, функционалности за разкрой на листа, поставяне на никове и генериране на файл за машината.

ЕнгВю Системс и Highcon партнират от средата на 2013 година. Решението е добра предпоставка за дългосрочно успешно сътрудничество между двете компании. 

 

Euclid Editing S/W

 

Повече за подобренията в Euclid на Highcon можете да прочетете тук: Highcon актуализира Euclid и добави нови канали за дистрибуция

 

За възможностите на EngView Package Designer можете да прочетете тук: Новости в EngView Package Designer версия 5

 

ЕнгВю Системс София АД
Владимир Димитров
тел.: 02/ 9768312
тел.: 0888/ 384 817
e-mail: info@engview.com
web: www.engview.com 

Пламен Давидов

Име: Пламен Давидов

Професионален опит: Машинен инженер, практик, с богати познания в областта на печатните технологии и основният двигател на Полиграфия инфо. Над 12 години се занимава с предпечат, дигитален печат, експонация, специализирал в чужбина поддръжка на ctp на Dainipon Screen .

Настоящи занимания: Пламен е човекът, който следи тенденциите почти денонощно и определя редакционната политика на Printguide.info. Търсач на новости и информация, той е справочникът ни за всички фирми на българския пазар, оборудването, което имат и пазарния им дял. За нещата, които не знае, знае кого да попита и къде да потърси информация. Освен за редакционната политика, се грижи за техническата изправност на всичките ни сайтове.