Как достъпно да постигнем ефективен предпечат?

187
Как достъпно да постигнем ефективен предпечат?

Това е сред най-честите въпроси, които могат да се срещнат във вътрешнофирмените обсъждания на една печатница. Често отговорът на този въпрос се търси в единични промени като подобряване времето за приемане и обработка на поръчка; намаляване на грешките; прехвърляне на информация от една система към друга система; подобряване качеството на изходните файлове и т.н.

Поотделно тези действия наистина са ключови елементи за развитието на производството. Но за да работят ефективно и качествено, те трябва да имат много добра интеграция помежду си или да могат да работят в обща среда.

Какво ще кажете за система, която може да обхване всички тези и много други изпитания на печата, да ги превърне в последователни процеси и да създаде автоматизиран поток от действия, който само трябва да се настройва и насочва? Звучи ви невъзможно?

Работният поток на Kodak: Стандартизирай и владей!

Системата на Kodak – Prinergy Workflow, представлява универсален работен поток, който ви позволява да обхванете и стандартизирате всички стъпки по получаване и обработка на файлове за печат. Какво означава това? С Prinergy можете да създадете еднотипни методи на работа, които да прилагате всеки път, когато получавате поръчка.

Kodak Prinergy

Може би имате само част от гореизброените проблеми и не ви трябва система, която да решава всичко това? Няма проблем – Prinergy е модулна система, която може да се настройва според това какво искате да постигнете. Ако искате например само и единствено да подобрите комуникацията с клиентите си и етапите на преглед и одобрение на файлове – Prinergy може да постигне това.

В заглавието на тази статия започнахме с това как може достъпно да бъдат постигнати тези резултати и ефективен предпечат. За тези от вас, които нямат желание да инвестират много време и ресурси в големи промени за производството, сега имате възможност да се възползвате от месечен абонамент за софтуера.

До 31 юли 2020 г. Prinergy е с -15% отстъпка за абонамент

Виж продукта Prinergy и направи запитване за Абонамент >

Свържете се с ГЕД за повече информация:
Тел.: 02 80 61 264
Имейл: sales@gedbg.com

Интернет портал за печатни технологии.