Ефективно управление на PDF файлове за печат с Callas pdfToolbox 5

2626
Spread the love

pdfToolbox позволява на рекламни агенции, офсетови и флексопечатници да имат пълен контрол върху PDF файловете за печат.
Софтуерът дава възможност залесно създаване на PDF запечат от многобройни файлови формати.

Всички знаем колко едосадно да се проверяват файлове запечат. Всички знаем и колко висока ценаможе да има всяко недоглеждане, независимодали от страна на човека, който е създалдизайна или на този, който е подготвилфайла за печат. Друг потенциален риске нанасянето на корекции в готовите запечат файлове. Ако то бъде направенобез нужното внимание, вероятността отбракуване на скъпа продукция нараствазначително.

inline_994_https://printguide.info/images/2012-02-17.jpg
Наизображението: функцията за визуалносравняване на Callas pdfToolbox5.

Точно тук е ролята напродукта на Callas pdfToolbox.Приложението осигурява лесен инадежден начин за проверка и поправкана PDF файлове.Проблемните файловемогат да бъдат поправени по време напроверката с едно натискане на бутонот контролния панел. Преработването напрозрачни обекти, преобразуване нашрифтове в криви, дефиниране на обрязване и наддаване, коитосъответстват намарките, конвертиране на различнифайлове в PDF формат,сравняване на версиите на PDFфайлове, визуално представяне нанамастиляването… pdfToolbox предлага решениеза всички проблеми, свързани с PDF.

Някой от възможноститему включват:

 • Проверка и корекция на файловете спрямо индустриалнитестандарти, като PDF/X-1, PDF/X-3, PDF/X-4, PDF/A и PDF/VT.
 • Превръщане на документи от различни приложения в готови запечат PDF файлове. Сред поддържаните формати са Microsoft Word,PowerPoint, Excel, Publisher, Visio, Project, OpenOffice, Pages (самоза Mac OS X), PostScript и EPS, както и файлове с изображения: PNG, JPGи TIFF. Можете да видите видеоматериал с процеса тук.
 • Приложението предлага преобразуване на цветовете сперфектно качество, текст в 100% черно и оптимизиран баланс на сивотоза постигане на постоянни резултати при печат.
 • Възможно е автоматично задаване на trim и bleed box на PDFс правилно зададени марки за рязане. Вижте видео тук.
 • Програмата има възможност за визуална проверка на PDFфайловете, която посочва разликите между оригинала и коригиранатаверсия. Така е сигурно, че не са направени нежелани промени.
 • С pdfToolbox потребителите могат да приложат една корекцияили профил с много поправки към всички файлове в определена папка илина голям брой файлове като използват възможностите за автоматизация.

Актуалната версия 5 на програматапредлага и полезни възможности, коитоулесняват работата на специалиститепо предпечат. Сред тях са:

 • Поддръжка на най-новите стандарти на ISO
 • Усъвършенствано управление на цветовете.
 • Възможности за електронен монтаж на всякакъв тип изделия,от визитки до многостранични продукти.
 • Възможности за промяна на размера и положението на елементив PDF файловете
 • Възможност за вграждане, заменяне и превръщане на шрифтовев криви.
 • Поддръжка на 64-битови системи

Софтуерът се предлага в България от фирма Гед.

Фирма Гед,съвместно с 4PEES има удоволствието дапредложи 10% отстъпка от цената на продуктаза всички сключени договори до края на месец април. 

Източник: callassoftware.com
Текста написа: Мартин Новев

Име: Мартин Новев

Професионален опит: Практик с журналистически опит. Познава добре печатните технологии, но и умее да пише много добре. През последните осем години трупа опит в различни печатници като се занимава с филмова експонация, оператор е на CTP, прави електронни монтажи и предпечат. Най-голямата сила на Мартин обаче е в предаването на този полезен опит в лесен и удобен за четене вид. Уменията са придобити благодарение на образованието му по журналистика от Софийски университет и трите години опит като репортер във в. "Новинар", "Сега" и "168 часа".

Настоящи занимания: Основната му работа е като оператор предпечат, което го поставя на бойното поле всекидневно - решава множество работни казуси, познава в дълбочина софтуерните продукти за предпечат, както и всички печатни и довършителни процеси.

В свободното си време: Макар в екипа ни да сме все четящи хора, не познаваме друг човек, който да чете повече от Мартин.