Забавен начин да направите ретро корица

2092

Pulp-O-Mizer ви предлага приятен начин да направите корица на старо фантастично списание

pulp-o-mizer

Pulp-O-Mizer е забавен онлайн генератор, с който можете да направите корица на старо фантастично списание с текст и елементи по свой избор. Работата с генератора е елементарна – избирате от падащи менюта фонове, изображения, цветове, шрифт и текстове, които да се появят на корицата. Можете и да запазвате и зареждате настройките си.

Можете безплатно да свалите изображение с ниска резолюция или да поръчате някои от продуктите от сайта с дизайна си, отпечатан върху него. Можете да започнете да се забавлявате тук.

Източник: thrilling-tales.webomator
Текста написа: Мартин Новев

Име: Мартин Новев

Професионален опит: Практик с журналистически опит. Познава добре печатните технологии, но и умее да пише много добре. През последните осем години трупа опит в различни печатници като се занимава с филмова експонация, оператор е на CTP, прави електронни монтажи и предпечат. Най-голямата сила на Мартин обаче е в предаването на този полезен опит в лесен и удобен за четене вид. Уменията са придобити благодарение на образованието му по журналистика от Софийски университет и трите години опит като репортер във в. "Новинар", "Сега" и "168 часа".

Настоящи занимания: Основната му работа е като оператор предпечат, което го поставя на бойното поле всекидневно - решава множество работни казуси, познава в дълбочина софтуерните продукти за предпечат, както и всички печатни и довършителни процеси.

В свободното си време: Макар в екипа ни да сме все четящи хора, не познаваме друг човек, който да чете повече от Мартин.